Saldırı koruması nasıl? VDS alacağım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Gelişme gösteriyorlar. Genelde açtığım ticketlara bir iki saat içinde dönüş yapıyorlar. Ama savunma konusunda hâlen yeterli değiller.
Yine de ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını görüyorum.
Savunma konusunda gelişirlerse kullanabilirim ileride. FiveM kitlesini biliyorsanız korumanın önemini biliyorsunuzdur zaten.Gelişme gösteriyorlar. Genelde açtığım ticketlara bir iki saat içinde dönüş yapıyorlar. Ama savunma konusunda hâlen yeterli değiller.
Yine de ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını görüyorum.
- Makaleler
- 14
Rekabet ahlakı alamamış iğrenç böcekler ülkemizde var olduğu sürece koruma servisleri önem kazanıyor. Farkındayım.Savunma konusunda gelişirlerse kullanabilirim ileride. FiveM kitlesini biliyorsanız korumanın önemini biliyorsunuzdur zaten.
Saldırılara karşı mücadele etmek için bir proje başlatacağız zaten.
FiveM gerçek IP ile mi çalışıyor?
Peşinize kene gibi yapışmış iğrenç böcekler varsa evdeki sunucuyu saldırılara karşı nasıl koruyacaksınız?Deneyimleyip memnun kaldığım yok maalesef. Eğer Türkiye lokasyonu elzemse, evinizde iyi bir internetiniz var ise ve en önemlisi durumunuz uygunsa en güzeli ufak bir ev sunucusu kurmak.
poro 48
Üstün
- Makaleler
- 2
Tüm konuyu okumamıştım hocam. Evet korumak çok zor gerçekten. Ama maalesef sözde sağlayıcılar da çok başarılı olamıyorlar. Çoğu ev sunucusuna VM kurmuş gibi çalışıyor resmen.Peşinize kene gibi yapışmış iğrenç böcekler varsa evdeki sunucuyu saldırılara karşı nasıl koruyacaksınız?
Evet. Sanal sunucuya bağlanırken ki Public IP adresi ile çalışıyor.Rekabet ahlakı alamamış iğrenç böcekler ülkemizde var olduğu sürece koruma servisleri önem kazanıyor. Farkındayım.
Saldırılara karşı mücadele etmek için bir proje başlatacağız zaten.
FiveM gerçek IP ile mi çalışıyor?
Hatta bazen server listesinde sunucu gozukmeyince oyuncular IP adresi ile giriş sağlıyor.
6 aydır kullanıyorum. Son 2-3 aydır tüm hizmetlerimi kendi cihazlarında barındırmaya başladım. Onlardan memnunum, hizmetleri daim olsun.