26497

Becerikli
Türkiye lokasyon VDS istiyorum. Türkiye lokasyon isteme sebebim ping sorunu olmasın bir Counter-Strike sunucusu çalıştıracağım. Techolay'da @Netvay'ı gördüm ama sözleşmelerine

1756894931445.webp

Böyle bir ifade gördüm bu sebeple bunu önermeyin.
Keyubu ve Kayizer gibi kurumsallıktan uzak olan ve sürekli sorun çıkarıp down olan firmaları da önermeyin başımı çok ağrıttılar.
Daha özgür olan bir Türkiye lokasyon bir VDS önerebilir misiniz?
İyi Sosyaller.

Türkiye lokasyon VDS istiyorum. Türkiye lokasyon isteme sebebim ping sorunu olmasın bir Counter-Strike sunucusu çalıştıracağım. Techolay'da @Netvay'ı gördüm ama sözleşmelerine

Eki Görüntüle 181352

Böyle bir ifade gördüm bu sebeple bunu önermeyin.
Keyubu ve Kayizer gibi kurumsallıktan uzak olan ve sürekli sorun çıkarıp down olan firmaları da önermeyin başımı çok ağrıttılar.
Daha özgür olan bir Türkiye lokasyon bir VDS önerebilir misiniz?
İyi Sosyaller.
Googleın kendi sunucularını kullanabilirsiniz. Hosting türkiyede değil evet ama ben minecarft sunucusu açmıştım kendim. 34 ms ping almıştım. Google Cloudda ayrıyetten 15 bin lira kredi veriyolar deneme amaçlı. İsterseniz gözden geçirtebilriisiz.

Google'ın kendi sunucularını kullanabilirsiniz. Hosting Türkiye'de değil evet ama ben Minecraft sunucusu açmıştım kendim. 34 ms ping almıştım. Google Cloud'da ayrıyeten 15 bin lira kredi veriyorlar deneme amaçlı. İsterseniz gözden geçirtebilriisiz.

Hocam 15 bin lira kredi derken nasıl veriyorlar o kadar para edecek krediyi şaşırdım. Bir de sadece oyun sunucusu hostlamayacağım farklı projeler için de kullanacağım. Sadece Türkiye isteme sebebim işlerimin yanı sıra oyun oynamak için az ping olsun diye. Zateb 25 SMTP portu da blokluymuş.

Hocam 15 bin lira kredi derken nasıl veriyorlar o kadar para edecek krediyi şaşırdım. Bir de sadece oyun sunucusu hostlamayacağım farklı projeler için de kullanacağım. Sadece Türkiye isteme sebebim işlerimin yanı sıra oyun oynamak için az ping olsun diye. Zateb 25 SMTP portu da blokluymuş.
Hocam, aslında ben de ilk başta şaşırdım. Google Cloud hesabınızı açtığınızda sağda solda bir tane bildirim gelecek size:
300 dolarlık kredi geldi diye. 300 doların şu anda ben bile kaç ettiğini artık takip etmiyorum, moralim bozuluyor. Ama yine de siz bir deneyin hocam, hostingden memnun kaldıysanız hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hepsine bakıyorumda spesifik olarak bu kaliteli diyebileceğiniz bir şey var mı? Hiçbiri web sitelerine biz kötüyüz yazmıyor. Hepsinin yazdıkları şey aynı. Deneme yanılma yapmaktan param kalmadı.
Ilkbyte, Netinternet'indir. Sunucu tarafında onları tavsiye edebilirim. Sonrası Veridyen ve Güzel diyebilirim. Satın alım yapmadan önce teknik destek ile bir görüşün.

Satın alım yapmadan önce teknik destek ile bir görüşün.
Dediğim gibi hocam kimse biz kötüyüz demiyor. her satın alımdan önce destek talebiyle soruyorum zaten.

Ilkbyte, Netinternet'indir. Sunucu tarafında onları tavsiye edebilirim. Sonrası Veridyen ve Güzel diyebilirim.
İş başa düştü inşallah yine deneme yanılma yapacağım o zaman. :D