Kaçak yapılar bence büyük etkenlerden biri. Ayrıca çarşılardaki işhanlarının o berbat tabelaları. Abicim kimse dışarıdan bakıp 500 tane avukat veya muhasebecinin tabelasının arasından "Aaa, bunun tabelası iyiymiş" diyip sana gelmeyecek. Neden 500 tane aynı tabelanın farklı türünden yerleştirirsiniz anlamıyorum ki.

Kaçak yapılar bence büyük etkenlerden biri. Ayrıca çarşılardaki işhanlarının o berbat tabelaları. Abicim kimse dışarıdan bakıp 500 tane avukat veya muhasebecinin tabelasının arasından "Aaa, bunun tabelası iyiymiş" diyip sana gelmeyecek. Neden 500 tane aynı tabelanın farklı türünden yerleştirirsiniz anlamıyorum ki.
Hocam ev alırken bence ara sokaklar tercih edilmeli. Araba gürültüsü yok, altında dükkan yok, cadde değil. Tamam dükkanlar biraz uzak ama güzel oluyor. Mesela bizim burada binaların önü bahçe, arkası otopark olduğu için çok güzel duruyor. Tabii cadde full dükkan.

Hocam ev alırken bence ara sokaklar tercih edilmeli. Araba gürültüsü yok, altında dükkan yok, cadde değil. Tamam dükkanlar biraz uzak ama güzel oluyor. Mesela bizim burada binaların önü bahçe, arkası otopark olduğu için çok güzel duruyor. Tabii cadde full dükkan.

Zaten şu anda bu tür bir yerde oturuyorum ben de. Daha öncesinde tam düğün salonunun yanındaydık.

Örnek olarak Güney Kore'yi vermek korkunç. Türkiye coğrafi yapısı gereği İspanya, Fransa ve ABD karışımı bir şeyler olmalıydı bence.

Ha bu halk sonuna kadar böyle yerlerde yaşamayı hak ediyor onu söyleyeyim. Nispeten aydın gençlerin oluşturduğunu düşündüğüm bu forumda bile resmen iktidarı yalar gibi cevap yazanlar olmuş. Deprem olunca ölürsünüz beyler ne diyeyim?

Kara listeden çıkardığıma pişman olduğum akıllının birisi de para, Acarkent falan diye zırvalıyor. Bi' ara doğu bloğu ülkelerine baksın o arkadaş. Özellikle Minsk harika bir örnektir. Söylediği semte de baktım, full kaymak tabakanın yaşadığı ama ABD, Kanada sokaklarında 1 gram dikkat çekmeyecek bir yer. Adamların 300 milyonu öyle yerlerde yaşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör: