• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Türkiye - Portekiz maçında neden Arda Güler son dakikalarda oyuna sokuldu?

Sosyal medya kullanmıyorum sadece istatistiklere bakıyorum bu bile yeter bence kendi takımını şampiyon yaptı güzel oynuyor milli takımda bir şey yapamıyor milyonluk oyuncu sağlam yani kendisini verse yapabilir. Tüm takımın yenilgisini ona bağlamak saçma olur ben teknik direktöre ve yönetime bağlıyorum özellikle arda güler dakika 70'te oyuna sokulduysa şampiyon falan olamayız unutun.

Adam GS oyuncularından anca bu kadar olur demeye getirip laf çarpıyor aklı sıra. Arda güler'i de gördük. 40 yaşındaki Pepe'yi geçemedi ama biz diyor muyuz bunları? Yok. Milli takım üzerinden takımdaşlık yapan görünce ayar oluyorum.

Milli takımı konuşurken konu neden bir anda GS oldu GS FB BJK falan milli takımdan daha mı değerli sizin için parti tutar gibi takım tutmayın artık.

11'de baslamasi gereken Kenan ve Arda 70'de oyuna giriyor. Skor 3-0 olmuş, herkes sahada yürüyor bu durumda oyuna giren Arda'nın Pepe'yi geçememesi sorun evet haklısın. Yunus'a 11 oluştur desen o bile kendisini ilk 11'e yazmazdı. Bir de otobüs yolculuklarına dikkat edin diye saçma sapan konuşuyorsun, klasik Galatasaraylı.

Aç da bir hücum hattının maçtaki performansına bak, hangi akla hizmet Gürcistan maçındaki kadro bozuluyor çok merak ettim. Savunma zaten rezalet söylenecek söz yok, Gürcistan az becerikli olsa kazanamayabilirdik.

Topu kaç defa Portekiz'in yarı sahasında gördün de konuşuyorsun? Adamlar baştan sona aktif olan taraftı. Değil kenan ileride Messi olsa yine 1-2 kez topla buluşmaktan başka bir şey çıkaramazdı. Sorun yunus kerem veya o bu değil. Takımın orta saha sistemi yok. Defans hattı baştan sona kötü. İleriye çıkamıyorlar. Orta sahada top çeviremeyen bir takımdan yunusun keremin barışın katkı yapmasını bekliyorlar komik. Gürcistan maçında da arda güler uzaktan attı. Yine takım oyunu golü değil. Her zaman da öyle uzaktan atarak bir maç kazanmazsın. Sistem yok. Takım oturmamış. Gürcistan bile elli tane atak yaptı. Kötü Gürcistan'ı arda kenan ile yendin diye arda kenan mı kurtarıcın olacak sanıyorsun?

Montella'nın rezilliği.

İfadeler: 995
Ufak bir yorgunluğu var mış, Galatasaray lobisinden başka bir şey değil. Kerem'i anlarım, hatta iyi bir tercih. Fakat Yunus Akgün'ü ve Barış Alper'i anlamam, anlayamam da. Haydi diyelim Barış'ı sağ açığa koydun, oynattın. Ama Yunus Akgün ne alaka?

Adamın katkısı yok bile yahu, milli takıma girmesi bile saçmalık ötesi bir şey!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…