Montella'dan hoca olmaz başka durum yok. Bir de çalhanoğlu mümkünse bir daha milli takıma gelmesin.
Katılıyorum çalhanoğlu Intel'de oynuyor milli takıma gelince oynamıyor bunu hep yapıyor.
Montella'dan hoca olmaz başka durum yok. Bir de çalhanoğlu mümkünse bir daha milli takıma gelmesin.
Bayağı iyiydi ya belli oluyor. Bu adam İtalya'da oynarken tam isabet uzun paslar gönderirken milli takımda etrafta boş boş geziniyor.
Evet hocam milli takımda o kadar da iyi değil ancak biraz abarttınız sanki.
GS kadrosuyla en fazla bu kadar olurdu yapacak bir şey yok. Kenan ve Arda'nın 70'de girmesi komedi.
Son maç Çekya'ya kaybedip her turnuvada olduğu gibi en iyi üçüncü hesaplarına başlarsak şaşırmam.
Uzun top isabetini geriye doğru giderek mi yapmış asist atarak mı gol pası vererek mi neyin verisi o 90 dakikada?
Ama öyle yalan mı?
Ne yani tüm takımın kötü olmasının neden Hakan mı? Bugün en iyi oynayan Hakandı kimse kusura bakmasın. Sosyal medyada gördüğü Hakan Çalhanoğlu milli takımda iyi değil söylemleri sizi de etkilemiş anlaşılan. Yaptığı çok net müdahaleleler olmasa bugün 5 yerdik.Uzun top isabetini geriye doğru giderek mi yapmış asist atarak mı gol pası vererek mi neyin verisi o 90 dakikada?
Ama öyle yalan mı?
O GS her sene ağlata ağlata yeri geldiğinde de seve seve şampiyon oluyor. Size de böyle ağlamak düşer. Otobüs yolcuklarına da dikkat edin takım olarak![]()
Öyle hocam da cedric hocam boş boş geziniyor demiş ona abartı dedim.
Kanka, GS'liyimde fanatikliğe gerek yok GS futbolcuları çok kötü oynuyor kaç maçtır.
İzlemedim nasıl olsa bir şey yapamayız diye teknik direktör yabancı çalhanoğlu oynamıyor bir de kaptan yapmışlar arda güler kaptan olsa daha iyi disiplin yok bizim takımda geçen sene miydi ondan önceki mi ne melih demiral kendi kalesine falan atmıştı bizimkiler nefes nefese kalmıştı futbolcunun kondisyonu mu biter abi doğru konuşalım milli takıma önem verilmiyor bence.
Kim iyi oynuyor? Gürcistan maçında bile şansa Bala kazandılar. Son dakikada kaç tane net pozisyonları var adamların. Takım genel olarak kötü. Bir tane iyi oynayan var o da Real Madrid'de. Milli takım üzerinden GS'ye laf atanların kuyruk acısı var başka bir şey yok.