Dünyanın en büyük gazetelerinden Marca'nın attığı başlık ve yayınladığı gazetede Arda Gürel o kadar övülürken, o kadar güzel estetik şahane golleri, vuruşları ve yeteneği tartışılmaz bir oyuncuyken, neden bizimkiler Arda Güler düşmanı? Bu çocuk neden oyuna sokulmadı? Hoca, ne bu rezillik? Ben sinirden deliye döndüm. Bu kadro sizce olmuş muydu? Yorumlarınızı merak ediyorum. Ben şu an çok sinirliyim. Rezil olduğumuzu düşünüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?GS kadrosuyla en fazla bu kadar olurdu yapacak bir şey yok. Kenan ve Arda'nın 70'de girmesi komedi.
Son maç Çekya'ya kaybedip her turnuvada olduğu gibi en iyi üçüncü hesaplarına başlarsak şaşırmam.
Son maç Çekya'ya kaybedip her turnuvada olduğu gibi en iyi üçüncü hesaplarına başlarsak şaşırmam.
Yunus, Samet, Altay, Zeki ve Kerem ile niye 11 başlarsın anlamadım. Bunların yerinde çok daha iyi oyuncular varken. Hazırlık maçı gibi kadro kurmuş Montella.
Hakan Çalhanoğlu takımın en iyilerinden biriydi bugün? Hakan Çalhanoğlundan sürekli g/a istemeyi bırakın. İtalya liginde en iyi orta saha oyuncusu seçildi bu adam.Montella'dan hoca olmaz başka durum yok. Bide Çalhanoğlu mümkünse bir daha milli takıma gelmesin.
ATTILA
Uzman
Eki Görüntüle 58820
Dünyanın en büyük gazetelerinden Marca'nın attığı başlık ve yayınladığı gazetede arda gürel o kadar övülürken, o kadar güzel estetik şahane golleri, vuruşları ve yeteneği tartışılmaz bir oyuncuyken, neden bizimkiler arda güler düşmanı? Bu çocuk neden oyuna sokulmadı? Hoca, ne bu rezillik? Ben sinirden deliye döndüm. Bu kadro sizce olmuş muydu? Yorumlarınızı merak ediyorum. Ben şu an çok sinirliyim. Rezil olduğumuzu düşünüyorum.
Kapak resminde bile Portekiz'in kaptanını koyarken Türkiye'nin kaptanı yerine arda güler koyulmuş bu bile bir insanın iyiliğini gösterirken ilk 11 başlamadı ya şaka gibi.
Baya iyiydi ya belli oluyor. Bu adam İtalya'da oynarken tam isabet uzun paslar gönderirken milli takımda etrafta boş boş geziniyor.Hakan Çalhanoğlu takımın en iyilerinden biriydi bugün? Hakan Çalhanoğlundan sürekli g/a istemeyi bırakın. İtalya liginde en iyi orta saha oyuncusu seçildi bu adam.
Yunus, Samet, Altay, zeki ve kerem ile niye 11 başlarsın anlamadım. Bunların yerinde çok daha iyi oyuncular varken. Hazırlık maçı gibi kadro kurmuş montella.
Yeni öğrendim gene Türkiye'ye yabancı teknik direktör mü tutmuşlar? Bir cacık olmaz gene o zaman boşa heveslenmeyelim.
5'de 5 uzun top isabeti yapmış şaka mısın sen?Baya iyiydi ya belli oluyor. Bu adam İtalya'da oynarken tam isabet uzun paslar gönderirken milli takımda etrafta boş boş geziniyor.