Neoxa
Becerikli
3. katta oturuyorum gidip de saçma sapan aşağı doğru 3 kat kablo sallandıramam kusura bakmayın![]()
Bir mahallede bu şekilde aracını şarj eden 4-5 araç sahibi vardı hocam bu da normalleşecek gibi
3. katta oturuyorum gidip de saçma sapan aşağı doğru 3 kat kablo sallandıramam kusura bakmayın![]()
Yok konformuş yok kolaylıkmış derken kablo sarkıtmaya uğraşacaksak ne anlamı kaldı kolaylığın hocamBir mahallede bu şekilde aracını şarj eden 4-5 araç sahibi vardı hocam bu da normalleşecek gibi![]()
Benim gittiğim 800 km'lik yolu da gidersin artık o elektrikli araban ileAnlamadığınız konu hakkında eleştiri yapmanız ne hoş apartmanca elektrikli araç kullanıyoruz kapıda hızlı şarj kiti var petrollerdeki ile denk şarj ediyor siz kendinizi avutuyorsunuz yalnızca.
800 km yol giderken zırt pırt şarj olmasını mı bekleyeyim ben? 450 km vaadeden araç zaten Max 360 km menzili zor görüyor.
Toyota, byd, Xiaomi, Porsche gibi markalar menzili doğru veriyor onların araçları kullanılır ancak diğer modellere sıcak bakmıyorum.
Bir mahallede bu şekilde aracını şarj eden 4-5 araç sahibi vardı hocam bu da normalleşecek gibi![]()
Anlamadığınız konu hakkında eleştiri yapmanız ne hoş apartmanca elektrikli araç kullanıyoruz kapıda hızlı şarj kiti var petrollerdeki ile denk şarj ediyor siz kendinizi avutuyorsunuz yalnızca.
Yani hiç 2.000 TL'nin hesabını yapmadım, 2 milyon TL'lik arabanın harcadığı 2.000 TL'nin lafını mı edelim hocam araç fiyatının binde biri ediyor
Benim gözümde rezillikten ötesi değil hocam vallahi. Mesela benim aracım Mondeo 1.6 TDCI ve uzun yolda 3.7'lere kadar düştüm bu şekilde biraz daha fazla para vererek o rezilliği çekmemeyi yeğlerim.
Başka kimin apartmanında hızlı şarj kiti var kardeşim? Ben söyleyeyim Ankara'da 1 tane ya denk geldim ya denk gelmedim silik hatırlıyorum.
Benim gözümde rezillikten ötesi değil hocam vallahi. Mesela benim aracım Mondeo 1.6 TDCI ve uzun yolda 3.7'lere kadar düştüm bu şekilde biraz daha fazla para vererek o rezilliği çekmemeyi yeğlerim.
Başka kimin apartmanında hızlı şarj kiti var kardeşim? Ben söyleyeyim Ankara'da 1 tane ya denk geldim ya denk gelmedim silik hatırlıyorum.
Mesela apartmandakiler için ortak istasyon kurulabilme seçeneği oluyor mu?Apartmanın kendisinde olmuyor ortlama 20 bin TL ücrete sen taktırıyorsun.
Apartmanın kendisinde olmuyor ortlama 20 bin TL ücrete sen taktırıyorsun.
İstanbul'un birçok bölgesindeki binaların kendi otoparkı olmadığından evde şarj etme olayı çoğu kullanıcı için çok zor zaten.