Anlamadığınız konu hakkında eleştiri yapmanız ne hoş apartmanca elektrikli araç kullanıyoruz kapıda hızlı şarj kiti var petrollerdeki ile denk şarj ediyor siz kendinizi avutuyorsunuz yalnızca.
Anlamadığınız konu hakkında eleştiri yapmanız ne hoş apartmanca elektrikli araç kullanıyoruz kapıda hızlı şarj kiti var petrollerdeki ile denk şarj ediyor siz kendinizi avutuyorsunuz yalnızca.
Zamanın o kadar değerli mi? Yol boyu 1 saat fazladan beklememek için 2. 000 TL saha fazla ücret ödüyorsun benzine. Peki 1 saatte 2. 000 TL kazanıyor musun?
Benim gözümde rezillikten ötesi değil hocam vallahi. Mesela benim aracım Mondeo 1.6 TDCi ve uzun yolda 3.7'lere kadar düştüm bu şekilde biraz daha fazla para vererek o rezilliği çekmemeyi yeğlerim.
Benim gözümde rezillikten ötesi değil hocam vallahi. Mesela benim aracım Mondeo 1.6 TDCI ve uzun yolda 3.7'lere kadar düştüm bu şekilde biraz daha fazla para vererek o rezilliği çekmemeyi yeğlerim.
Başka kimin apartmanında hızlı şarj kiti var kardeşim? Ben söyleyeyim Ankara'da 1 tane ya denk geldim ya denk gelmedim silik hatırlıyorum.
Benim gözümde rezillikten ötesi değil hocam vallahi. Mesela benim aracım Mondeo 1.6 TDCI ve uzun yolda 3.7'lere kadar düştüm bu şekilde biraz daha fazla para vererek o rezilliği çekmemeyi yeğlerim.
Başka kimin apartmanında hızlı şarj kiti var kardeşim? Ben söyleyeyim Ankara'da 1 tane ya denk geldim ya denk gelmedim silik hatırlıyorum.
İşte demek ki neredeyse kimse taktırmıyor sorun da bu ya zaten. Kaldı ki ülkemizdeki çoğu binanın yapısı buna uygun bile değil. Bizim burada binaya ait otoparklar bile yok dükkan önüne park ediyoruz