Ah pardon özür dilerim benim hatam mahsur görün. Ama bence yine Dexter uyarlaması çekilmezdi gibime geliyor. Çünkü çok cinsellik falan var ve hani dizinin içi kan direk RTÜK baba hızlıca hallederdi.
Ah pardon özür dilerim benim hatam mahsur görün. Ama bence yine Dexter uyarlaması çekilmezdi gibime geliyor. Çünkü çok cinsellik falan var ve hani dizinin içi kan direk RTÜK baba hızlıca hallederdi.
Dexter fazla vahşet içeriyor, onun uyarlamasını ben pek istemezdim. En çok istediğim uyarlama Rookie tarzı bir uyarlama olur benim. Arka Sokaklar falan denmesin, alakası yok çünkü.
Dexter fazla vahşet içeriyor, onun uyarlamasını ben pek istemezdim. En çok istediğim uyarlama Rookie tarzı bir uyarlama olur benim. Arka Sokaklar falan denmesin, alakası yok çünkü.
Yurt içinden KV, yurt dışından GoT/HoC ve Lucifer derim.
Film olarak aklıma ilk gelen Osmanlı Cumhuriyeti, senaryo birinin eline geçsin senaristi idam ederler.
Polislikte zaten dürüst olmak zorundasın ki, ben bizim milletin istediği şeyleri çok tuhaf buluyorum. Ayrıca Rookie'de herkes ekip olarak çalışıyor, sadece 1 ana karakter tüm istasyonu tek başına taşırsa aşırı saçma olur. Dizi sektörünün gelişmeme sebeplerinin biri de bizim milletin gerçekçi olmayan istekleri.