Türk olmaktan değil, Türkiye'de doğmayı ya da yaşadığınızı kastediyorum. Memnun musunuz? Yani sorumla öğrenmek istediğim şey size göre Türkiye'nin iyi olup olmadığı. Türklüğünüzü bir kenara bırakın, "ben Türk'üm, tabii ki seveceğim." gibi bir sebeple sevdiğinizi belirtmeyin. Sadece ülkeye odaklanın, ırka değil.

Hindistan da doğabilirdim. O yüzden memnunum. Güzel gelişmiş bir Avrupa ülkesinde doğabilirdim. O yüzden memnun değilim.

Sanırım hayattaki tüm şansımı Türk doğarak kullandım. Eğitim ve Adalet sistemi daha iyi olsaydı güzel olurdu ama yinede ülkemde mutluyum.

Hindistan'da falan doğmadığıma şükrediyorum.

Türk olmaktan değil, Türkiye'de doğmayı ya da yaşadığınızı kastediyorum. Memnun musunuz? Yani sorumla öğrenmek istediğim şey size göre Türkiye'nin iyi olup olmadığı. Türklüğünüzü bir kenara bırakın, "Ben Türküm, tabii ki seveceğim." gibi bir sebeple sevdiğinizi belirtmeyin. Sadece ülkeye odaklanın, ırka değil.
Memnun değilim. Sosyal çürüme had safhada, insanlar leş bir hal aldı herkes birbirine kötülük yapma peşinde. Adalet yok, suçluların büyük bir kısmı dışarıda gezip suç işlemeye devam ediyor. Alım gücü çok düşük, bir şey almayı düşünüp incelerken fiyatı hep rahatsız ediyor. Eğitim sistemi kötü, şuan öğrenci olduğum için bu kriter beni olumsuz etkiliyor. Aklıma ilk gelenler bunlar. Hindistanda doğmadığım için şükretmiyor değilim.

Son düzenleme:
Türk olduğum ve Atatürk gibi bir dünya liderinin olduğu bir ülke de doğmaktan gurur duyuyorum ama bu ülke de malum şeylerden dolayı yaşamak istemiyorum, hakkım da ne iyiyse o olur umarım.

Hayır. Seçme şansım olsaydı Türk kökenli birisi olarak başka bir ülkede doğmak isterdim. İsteğime Hindistan Afganistan vb ülkeler dahil değil.

Konudaki yorumlara bakacak olursam Türkiye'de doğmakla tamamen alakasız bence, günümüz iktidarının yüzünden bunların hepsi. Ben memnunum ancak mevcut iktidarın yarattığı düzenden memnun değilim.