Performansı düşük (oyunlar grafikleri Switch özel düşürdüğü için performans gene var ancak kalite çok rezil) ayrıca oyunları çok pahalı, animal crossing veya Zelda fanı değilse bence Türkiye için alınması gereksiz (bana göre.)

Performansı düşük (oyunlar grafikleri Switch özel düşürdüğü için performans gene var ancak kalite çok rezil) ayrıca oyunları çok pahalı, animal crossing veya Zelda fanı değilse bence Türkiye için alınması gereksiz (bana göre.)
Evet dediklerinize katılıyorum fakat altın sözcükleri gözden kaçırdınız. Kutusu açılmadan satılacak. Yer Ankara. Yazmış arkadaş. Satabileceği en rahat konsol muhtemelen switch.

Diğer üç "konsol" da laptoplara rakip. 30 bin liraya satıldığını gördüğümde 4060'lı Lenovo LOQ 28 bin lira niye bunu alıyım diyip geçerim ama Switch ve özellikle Switch Lite güzel fiyatta bulunursa içine emulator yüklenebiliyor yazılımı kırılabiliyor vb. hasından el konsolu yani.

Evet dediklerinize katılıyorum fakat altın sözcükleri gözden kaçırdınız. Kutusu açılmadan satılacak. Yer Ankara. Yazmış arkadaş. Satabileceği en rahat konsol muhtemelen Switch.

Türkiye'de ne kadar bir Switch pazarı var hiç bilmiyorum, 2.el sitelere koyulan switchler genelde birkaç aydır satılmadan duruyor, diğer konsollarda pek hızlı satılacağını sanmıyorum ben açıkçası ama Türkiye'de Switch piyasası hem sıfır hem de ikinci el olarak çok yavan gibi, zaten Switch 2 (başka adı varsa da bilmiyorum) çıkacak, Switch alacak adamda bu satten sonra Switch 1 almaz gibime geliyor, bilgisayar piyasası bile ölü gibiyken el konsolu piyasası ahirette okey oynuyordur bence.

Katılıyorum Nintendo Switch hem gereksiz pahalı hem de grafikler cidden çöp.
Mesela bu videodaki adam Linux kurup oyun testleri yapıyor.

Sonuç olarak 3-4 daha eklenip sahibinden de kutusu açılmamış Steam Deck alınabilir.

Diğer üç "konsol" da laptoplara rakip. 30 bin liraya satıldığını gördüğümde 4060'lı Lenovo LOQ 28 bin lira niye bunu alayım deyip geçerim ama Switch ve özellikle Switch Lite güzel fiyatta bulunursa içine emulator yüklenebiliyor yazılımı kırılabiliyor vb. hasından el konsolu yani.

Günün sonunda el konsolu, elinin altında hemen oyun oynamana yarayan alet, bunlar el bilgisayarı gibi bir şey sonuçta ancak el konsolu dediğimiz şey sana elinin altında çok daha portatif bir şekilde oyun oynama imkanı sunan bir şey, satılırken bile oyun konsolu diye satılıyor, herkesin alma sebebi başka, bu el "bilgisayarı" olanlara da emulatör falan yüklenir ama dediğiniz gibi Switch Lite falan daha ucuza bulunursa alınır.