Detaylar
Kim cevapladı?mimi
Uzman
Balkan ülkelerine gitmiştim şahsen Makedonya’yı öneririm. Üsküp’te Türk tarafı çok samimi ve Türk tarafı olmasa bile Türklere iyi davranılıyor. Benim gördüğüm kadarıyla iyiydi tabii ki.Hocam hiç yoksa bile sadece kimlikle alan balkan ülkelerine gitmek bile çok büyük artı. Şu anda bu durumdayız ve bu ülke iyiye gitmiyor, ilerleyen zamanlarda da gidecek gibi görünmüyor. Dediğiniz gibi farklı kültürler görmek, farklı toplumlarda yaşamak gerçekten çok önemli.
Son düzenleyen: Moderatör:
Suç olmayan eyaletler hep Idaho, Montana gibi bomboş eyaletler.
Ancak içinizi rahatlatacaksa ABD'de zaten şehir dışında oturacaksınız büyük ihtimalle. Hal böyle olunca Amerikanlar bakkala, markete bile her yere arabalarıyla gidiyor. Kaliforniya eyaletinde dahi olsanız merkezi bir yer olmadıkça suç ile karşılaşmanız düşük ihtimal.
Hocam artık gezip görmek değil de direkt orada çalışmak için gideceğim gidersem. Bunun için de gördüğüm kadarıyla balkanlardaki en iyi ülke Romanya. Hem maaşları diğer ülkelere göre yüksek, hem iş bulmak biraz daha kolay hem de ekonomik olarak diğer balkan ülkelerinden daha önde.Balkan ülkelerine gitmiştim şahsen Makedonya’yı öneririm. Üsküp’te Türk tarafı çok samimi ve Türk tarafı olmasa bile Türklere iyi davranılıyor. Benim gördüğüm kadarıyla iyiydi tabii ki.
Yıllardır toplumun kanını emiyorlar. Toplumda kafa yok ama sorun orda.
Celal Şengör bu konuşmayı yaptığı zaman abarttığını düşünüyordum. Şimdi zamanın Celal Şengörü haklı çıkarttığını görüyorum.