HSNHSKY Çalışkan Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 1 27 Temmuz 2025 #1 TR'de resmi olarak HyperOS 2.0.201.0 yayınlandı mı? Dosya Ekleri Screenshot_2025-07-27-11-24-44-652_com.android.settings.webp 256,9 KB · Görüntüleme: 130
Çözüm kullanıcı311 27 Temmuz 2025 HSNHSKY dedi: Galiba beni anlamadınız bu sürüm cihazımda yüklü. Yüklemeye çalışmıyorum. Sitelere göz attığımda bulamadım mutlaka gözden kaçırdığım vardır. Genişletmek için tıkla... Seninle aynı cihaza sahip olan herkes bu sürüme sahip olabilir. Daha kayıtlara geçmemiş demek ki.
HSNHSKY dedi: Galiba beni anlamadınız bu sürüm cihazımda yüklü. Yüklemeye çalışmıyorum. Sitelere göz attığımda bulamadım mutlaka gözden kaçırdığım vardır. Genişletmek için tıkla... Seninle aynı cihaza sahip olan herkes bu sürüme sahip olabilir. Daha kayıtlara geçmemiş demek ki.
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.524 Çözümler 13 Beğeniler 1.922 27 Temmuz 2025 #11 Bekle sadece. İllaki gelir. Artı 0 Eksi
KS KS HSNHSKY Çalışkan Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 1 27 Temmuz 2025 #12 Hasan Merkit dedi: Bilgisayar yardımıyla daha hızlı bu sürüme sahip olabiliyorsunuz. Yüklemek için bir saatinizi ayırmanız gerekebilir. Ancak aceleniz yoksa güncelleme olarak gelmesini beklemek daha sağlıklı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Galiba beni anlamadınız bu sürüm cihazımda yüklü. Yüklemeye çalışmıyorum. Sitelere göz attığımda bulamadım mutlaka gözden kaçırdığım vardır. Artı 0 Eksi
Hasan Merkit dedi: Bilgisayar yardımıyla daha hızlı bu sürüme sahip olabiliyorsunuz. Yüklemek için bir saatinizi ayırmanız gerekebilir. Ancak aceleniz yoksa güncelleme olarak gelmesini beklemek daha sağlıklı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Galiba beni anlamadınız bu sürüm cihazımda yüklü. Yüklemeye çalışmıyorum. Sitelere göz attığımda bulamadım mutlaka gözden kaçırdığım vardır.
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.524 Çözümler 13 Beğeniler 1.922 27 Temmuz 2025 #13 HSNHSKY dedi: Galiba beni anlamadınız bu sürüm cihazımda yüklü. Yüklemeye çalışmıyorum. Sitelere göz attığımda bulamadım mutlaka gözden kaçırdığım vardır. Genişletmek için tıkla... Seninle aynı cihaza sahip olan herkes bu sürüme sahip olabilir. Daha kayıtlara geçmemiş demek ki. Artı 0 Eksi Çözüm
HSNHSKY dedi: Galiba beni anlamadınız bu sürüm cihazımda yüklü. Yüklemeye çalışmıyorum. Sitelere göz attığımda bulamadım mutlaka gözden kaçırdığım vardır. Genişletmek için tıkla... Seninle aynı cihaza sahip olan herkes bu sürüme sahip olabilir. Daha kayıtlara geçmemiş demek ki.
KS KS HSNHSKY Çalışkan Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 1 27 Temmuz 2025 #14 kullanıcı311 dedi: Seninle aynı cihaza sahip olan herkes bu sürüme sahip olabilir. Daha kayıtlara geçmemiş demek ki. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevap için. Tek öğrenmek istediğim resmi olarak yayınlandı mı bunu sormuştum. Sitelerde göremeyince o yüzden yazdım. Artı 0 Eksi
kullanıcı311 dedi: Seninle aynı cihaza sahip olan herkes bu sürüme sahip olabilir. Daha kayıtlara geçmemiş demek ki. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevap için. Tek öğrenmek istediğim resmi olarak yayınlandı mı bunu sormuştum. Sitelerde göremeyince o yüzden yazdım.