Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Galiba beni anlamadınız bu sürüm cihazımda yüklü. Yüklemeye çalışmıyorum. Sitelere göz attığımda bulamadım mutlaka gözden kaçırdığım vardır.
Seninle aynı cihaza sahip olan herkes bu sürüme sahip olabilir. Daha kayıtlara geçmemiş demek ki.
Bekle sadece. İllaki gelir.
HSNHSKY
Çalışkan
Galiba beni anlamadınız bu sürüm cihazımda yüklü. Yüklemeye çalışmıyorum. Sitelere göz attığımda bulamadım mutlaka gözden kaçırdığım vardır.Bilgisayar yardımıyla daha hızlı bu sürüme sahip olabiliyorsunuz. Yüklemek için bir saatinizi ayırmanız gerekebilir. Ancak aceleniz yoksa güncelleme olarak gelmesini beklemek daha sağlıklı da olabilir.
Galiba beni anlamadınız bu sürüm cihazımda yüklü. Yüklemeye çalışmıyorum. Sitelere göz attığımda bulamadım mutlaka gözden kaçırdığım vardır.
Seninle aynı cihaza sahip olan herkes bu sürüme sahip olabilir. Daha kayıtlara geçmemiş demek ki.
HSNHSKY
Çalışkan
Teşekkür ederim cevap için. Tek öğrenmek istediğim resmi olarak yayınlandı mı bunu sormuştum. Sitelerde göremeyince o yüzden yazdım.Seninle aynı cihaza sahip olan herkes bu sürüme sahip olabilir. Daha kayıtlara geçmemiş demek ki.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-