Yer
Cintra
Efendim, bazı insanlar "Nasıl yok? Sonucunda sendikalar var." diyebilirler ancak sendikalar olmasına rağmen bir duruşları veya yapabilecekleri bir şey yok. Kimi arkadaşımızın babası garson, inşaat işçisi veya basit bir hastane görevlisi. O insanlara baktığımda en düşük çalışma saatine sahip olanı en az 12 saat çalışıyor. Bu mesela neden? Benim babam garson ortalama olarak günce 13-15 saat arası çalışıyor. Aynı şekilde babamın yanında bende çalıştım. Bu sebeple ne kadar çalıştığını biliyorum. Bu işçilerin çalışma saatlerine duruş göstermesi gereken parti normalde "TKP" olması lazım. Ancak saçma sapan işler yapıyorlar (asalak oldukları belli.). Bu sebeple CHP'den veya AKP'den bir söz/açıklama bekliyorum. Kaç senedir işçilerin parasıyla kendinize arabalar ve evler aldınız. Bu halk köle mi? Bu durumun net bir biçimde bitirilmesi için bu yazıyı yazmaktayım. Biz Türk vatandaşı işçiler ve gençler olarak bu duruma bir son vermek istiyoruz!

Son düzenleme:
Yozlaşma çok. Herkes pragmatist. Bir şeye etki edemiyorsun vatandaş olarak. Seçimlerde falan hile hurda çok.
Anlayacağın sarı çizmeli Mehmet ağa.
Şu anki iktidar değişse bile kısa süre bize yararı dokunacak sonra mevcut iktidarda şu anki AKP iktidarı gibi olacak.
Zaten AKP iktidar olduğunda da aynı mantık işledi. Önce bir şeyler yaptılar sonra eleştirdikleri düşüncenin uygulayıcısı oldular.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü Türkiye’de sağ sol farketmeksizin herkes kolay yoldan birilerini sömürerek zenginleşme derdinde. Ne solcular ne sağcılar kendi küçük siyasi elitleri hariç kimseyi umursamıyor.

Ek olarak belirtmek istiyorum ki gerçekten harekete geçilmediği sürece halk gerçekten birleşip de bir hareket başlatmadığı sürece bu statüko asırlar boyu sürer. Yazı ile iş zor.

Çünkü Türkiye’de sağ sol farketmeksizin herkes kolay yoldan birilerini sömürerek zenginleşme derdinde. Ne solcular ne sağcılar kendi küçük siyasi elitleri hariç kimseyi umursamıyor.

Ek olarak belirtmek istiyorum ki gerçekten harekete geçilmediği sürece halk gerçekten birleşip de bir hareket başlatmadığı sürece bu statüko asırlar boyu sürer. Yazı ile iş zor.
Hocam aslında Instagram'da bir post açmak istiyorum ancak Instagram'ı yine kapatırlar diye düşünüyorum.

Bizim memlekette sag sol yoktur, agalar vardir ve koyluler vardir. Herkes herkese it gibi davranir fakat gunun sonunda herkes patrona yaranir.

Siyasi konulara girmemize daha coook var, once kisisel bencilligi bitirmemiz gerekiyor.