Burada benim de katkım olduğu için gurur duydum. Tek kullanma sebebim Microsoft Edge'den kurtulmak bile olabilir.

Peki bu istatistikte Dual boot yapanlar sayılmış mıdır?
Benim düşünceme göre Dual Bootsuz Linux kullanan insan sayısı 0.5i geçmez.

İster istemez Linux'ta her şey yapamıyorsun. Mesela Xiaomi telefonlardaki Bootloader kilidi açmak için Windows gerekli.

Burada benim de katkım olduğu için gurur duydum. Tek kullanma sebebim Microsoft Edge'den kurtulmak bile olabilir.

Edge silmek çok zor değil yalnız :)

Son düzenleme:
Edge silmek çok zor değil yalnız :)
Hayır, Edge tarayıcısını kalıcı olarak silmek imkansız. Her güncellemede yeniden geliyor (regedit dahil)
İster istemez Linux'ta her şey yapamıyorsun. Mesela Xiaomi telefonlardaki Bootloader kilidi açmak için Windows gerekli.
Linux içinde de yapabiliyorsunuz bu eylemi, fazla kurcalamadınız herhalde?

Aslında bu sayı bayağı bir şekilde artar. Bu oyun firmaları anti-cheat sistemlerini insan gibi yaparlarsa ve Adobe gibi firmalar programlarını Native bir şekilde destek verirse %20 falan olabilir.

Hayır, Edge tarayıcısını kalıcı olarak silmek imkansız. Her güncellemede yeniden geliyor (Regedit dahil)

Edge de silmeyiverin hocam Chrome kullanmak yerine.

Hayır, Edge tarayıcısını kalıcı olarak silmek imkansız. Her güncellemede yeniden geliyor (Regedit dahil)

Nasıl yapılıyor YouTube'dan bir video attın ikna olayım PC'deki Windows'u kaldırırım.