O nedir?Unix-like bir şey kullan da ne kullandığın inan fark etmez özel işlere girmediğin sürece.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Kulağa mantıklı gelmiyor. Sonuç olarak söz konusu programla 5 yıldır deneyimim var ve sırf işletim sistemim değiştiği için Davinci gibi alternatifleri öğrenmeye başlamak bence mantıksal değil.Adobe programları Linux'un baş belası olmuş olduğu doğrudur zorunlu değilse GIMP gibi anternatifler yönelebilirsiniz .
Yine de şuna eminim, After Effects Linux'e gelseydi muhtemelen Linux'te daha iyi çalışırdı. Şimdilik Windows'dan devam.
freedom
Uzman
Sırf linux için değil arada sırada diğer anternatiflerde şans verilmeli.Kulağa mantıklı gelmiyor. Sonuç olarak söz konusu programla 5 yıldır deneyimim var ve sırf işletim sistemim değiştiği için Davinci gibi alternatifleri öğrenmeye başlamak bence mantıksal değil.
Yine de şuna eminim, After Effects Linux'e gelseydi muhtemelen Linux'te daha iyi çalışırdı. Şimdilik Windows'dan devam.
O programı tamamen bırakın demiyorum tabi.
MS Office 2010'a kadar mis gibi çalışıyor.
- Makaleler
- 1
Photoshop CS5 kullanıyordum, işime yaradı. Ancak After Effects 2023 kullanıyorum aynı zamanda
Keşke destek gelse.
A
agg1401
Ziyaretçi
@brkyozell Bir gün dene belki çalışır.