1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 3 Mart 2024 #1 Merhaba, Türkiye'de neden Mountain Dew (soda) satılmıyor? Sprite'in markasıymış sanırım ama Türkiye'de Sprite var, Mountain Dew yok.
Merhaba, Türkiye'de neden Mountain Dew (soda) satılmıyor? Sprite'in markasıymış sanırım ama Türkiye'de Sprite var, Mountain Dew yok.
Çözüm uintptr 3 Mart 2024 Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr Google, hayat kurtarır.
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr Google, hayat kurtarır.
uintptr Bilgin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.035 Makaleler 20 Çözümler 55 Beğeniler 3.344 3 Mart 2024 #2 Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr Google, hayat kurtarır. Artı 1 Eksi Çözüm
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr Google, hayat kurtarır.
KS KS 1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 3 Mart 2024 #3 uintptr dedi: Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr Google, hayat kurtarır. Genişletmek için tıkla... Ben bayağı baktım bulamadım, Migros'ta var mıymış? Başka yerde var mı? Artı 0 Eksi
uintptr dedi: Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr Google, hayat kurtarır. Genişletmek için tıkla... Ben bayağı baktım bulamadım, Migros'ta var mıymış? Başka yerde var mı?
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 3 Mart 2024 #4 Ben Migros'tan alıp içiyorum sürekli. Nasıl yok? Sprite ile fazla farkı yok hem. Daha çok şişiriyor sadece. Artı 0 Eksi
Ben Migros'tan alıp içiyorum sürekli. Nasıl yok? Sprite ile fazla farkı yok hem. Daha çok şişiriyor sadece.
KS KS 1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 3 Mart 2024 #5 Essex dedi: Ben Migros'tan alıp içiyorum sürekli. Nasıl yok? Sprite ile fazla farkı yok hem. Daha çok şişiriyor sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Migros'ta mı var? Ben hiçbir yerde bulamadım çünkü yakında Migros yok hayatımda 2-3 kere girmişimdir Migros'a. Artı 0 Eksi
Essex dedi: Ben Migros'tan alıp içiyorum sürekli. Nasıl yok? Sprite ile fazla farkı yok hem. Daha çok şişiriyor sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Migros'ta mı var? Ben hiçbir yerde bulamadım çünkü yakında Migros yok hayatımda 2-3 kere girmişimdir Migros'a.
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 3 Mart 2024 #6 1589 dedi: Hocam sadece Migros'ta mı var? Ben hiçbir yerde bulamadım çünkü yakında Migros yok hayatımda 2-3 kere girmişimdir Migros'a. Genişletmek için tıkla... Başka yerde gördüğümü hatırlamıyorum. Büyük marketlerde var sadece sanırım. Artı 0 Eksi
1589 dedi: Hocam sadece Migros'ta mı var? Ben hiçbir yerde bulamadım çünkü yakında Migros yok hayatımda 2-3 kere girmişimdir Migros'a. Genişletmek için tıkla... Başka yerde gördüğümü hatırlamıyorum. Büyük marketlerde var sadece sanırım.
4 46 Becerikli İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 159 Çözümler 2 Beğeniler 210 3 Mart 2024 #7 Migros haricinde gördüğümü hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.289 3 Mart 2024 #8 Migros’ta var hocam. Hatta ben Kadıköy’deyken görmüştüm. Artı 0 Eksi
KS KS 1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 3 Mart 2024 #9 Emile A239 dedi: Migros’ta var hocam. Hatta ben Kadıköy’deyken görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Şu migros niye yaygın değil? Bir sürü yere taşındık, hayatımda sadece 2 tane migros gördüm. Şok gibi dandirik kıytırık içeriksiz marketler her yerde varken Bi migros yok. Başakşehir'in orada ve Mall of İstanbul AVM'de gördüm sadece. Artı 0 Eksi
Emile A239 dedi: Migros’ta var hocam. Hatta ben Kadıköy’deyken görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Şu migros niye yaygın değil? Bir sürü yere taşındık, hayatımda sadece 2 tane migros gördüm. Şok gibi dandirik kıytırık içeriksiz marketler her yerde varken Bi migros yok. Başakşehir'in orada ve Mall of İstanbul AVM'de gördüm sadece.
uintptr Bilgin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.035 Makaleler 20 Çözümler 55 Beğeniler 3.344 3 Mart 2024 #10 1589 dedi: Migros'ta var mıymış? Genişletmek için tıkla... Var ki satılıyor... Artı 0 Eksi