Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!
Google, hayat kurtarır.
- Makaleler
- 20
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!
Google, hayat kurtarır.
![]()
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Google, hayat kurtarır.
Ben bayağı baktım bulamadım, Migros'ta var mıymış? Başka yerde var mı?
- Makaleler
- 9
Ben Migros'tan alıp içiyorum sürekli. Nasıl yok? Sprite ile fazla farkı yok hem. Daha çok şişiriyor sadece.
Ben Migros'tan alıp içiyorum sürekli. Nasıl yok? Sprite ile fazla farkı yok hem. Daha çok şişiriyor sadece.
Hocam sadece Migros'ta mı var? Ben hiçbir yerde bulamadım çünkü yakında Migros yok hayatımda 2-3 kere girmişimdir Migros'a.
- Makaleler
- 9
Başka yerde gördüğümü hatırlamıyorum. Büyük marketlerde var sadece sanırım.Hocam sadece Migros'ta mı var? Ben hiçbir yerde bulamadım çünkü yakında Migros yok hayatımda 2-3 kere girmişimdir Migros'a.
- Makaleler
- 4
Migros’ta var hocam. Hatta ben Kadıköy’deyken görmüştüm.
Şu migros niye yaygın değil? Bir sürü yere taşındık, hayatımda sadece 2 tane migros gördüm. Şok gibi dandirik kıytırık içeriksiz marketler her yerde varken Bi migros yok.Migros’ta var hocam. Hatta ben Kadıköy’deyken görmüştüm.
Başakşehir'in orada ve Mall of İstanbul AVM'de gördüm sadece.
- Makaleler
- 20
Var ki satılıyor...