Şu migros niye yaygın değil? Bir sürü yere taşındık, hayatımda sadece 2 tane migros gördüm. Şok gibi dandirik kıytırık içeriksiz marketler her yerde varken Bi migros yok.
Şu migros niye yaygın değil? Bir sürü yere taşındık, hayatımda sadece 2 tane migros gördüm. Şok gibi dandirik kıytırık içeriksiz marketler her yerde varken Bi migros yok.
Başakşehir'in orada ve Mall of İstanbul AVM'de gördüm sadece.
Çünkü Migros Bim veya Şok gibi bazı şeylerden ödün verip fiyat düşürmeye çalışan bir firma değil. Her şeyi en yüksek kalitede yapmaya çalışan bir firma. Raflar, ürünler vs. Bim gibi yaygın olması imkansız yani. Aşırı büyük çoğu Migros. Küçük Migroslar var bazı yerlerde ama çok ürün yok oralarda.
Başakşehir'in orada ve Mall of İstanbul AVM'de gördüm sadece.
Ucuz marketler gibi köye bile market açmıyorlar ama illerde var. Gittiğim her yerde Migros bulabiliyordum. Getir ve Migros Hemen gibi seçenekler varken zaten biraz uzakta olsa da pek önemli olmuyor.