İstanbul'da bir arkadaşım bahsediyordu vardı diye, sorabilirim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Link verebilir misiniz?PC hocasinin kendi tişörtleri var bakmanizi tavsiye ederim gayet güzeller.
Kalitesi nasıl olur bilmem ama belki Kadıköy’de bulabilirsiniz.
- Makaleler
- 4
Olabilir ama oralarda adam akıllı göremedim nedense.Kalitesi nasıl olur bilmem ama belki Kadıköy’de bulabilirsiniz.
Yaz aylarında daha çok model oluyor orada.Olabilir ama oralarda adam akıllı göremedim nedense.
Beyazıt
Üstün
Tisbro – Teknolojik Tasarım Dünyası
Tisbro olarak teknolojik tasarımlarımızı sizlerin seveceği şekilde Tshirt, Hoodie gibi tekstil ürünlerle harmanladık.
- Makaleler
- 4
Az önce baktım da, pek ilgimi çeken bir şey olmadı maalesef.Buyrun hocam. Hoşunuza gidebileceğinizi düşünüyorum.Tisbro – Teknolojik Tasarım Dünyası
Tisbro olarak teknolojik tasarımlarımızı sizlerin seveceği şekilde Tshirt, Hoodie gibi tekstil ürünlerle harmanladık.tisbro.com
Tişört Fabrikası.
2-3 ürün aldım kendilerinden görünüşünden memnunum ancak uzun vadede kullanamadım.
2-3 ürün aldım kendilerinden görünüşünden memnunum ancak uzun vadede kullanamadım.
- Makaleler
- 4
Şimdi bakıyorum da tişörtler hiç fena değil. Buradan alabilirim belki. Teşekkürler öneri için.Tişört Fabrikası.