Onu elime geçirsem yakalasam ne yaparım demek bir fayda etmez. Onun yerine bir kediyi beslemek çok daha hayırlı olur. Katılmak isteyenler katılır onca vahşet varken bizim konuşmaktan çok bir farkımız olsun. Sizleri davet ediyorum sayın forum üyeleri.
1 2 paket ufak bir mama bile alsak imkan kadar yeter. Evet belki ABD tecavüz edilen kadına faydamız dokunmaz ama yakınımızda olan kötülüğü engelleyebiliriz.
Eki Görüntüle 45134
Yarın ben de 2 kediyi besleyeceğim hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hassas olanlar izlemesin.

Dün izlemiştim, gerçekten ne diyeceğimi bilemedim. Ben böyle şeylerden çok etkilenirim. Hatta uyurken bile aklıma geldi, içimden bir ton sövdüm. Adam bir de bir kısımda Kemalist'lere laf ediyor ama tam ne dediğini duyamadım. Bunların yaşamaması lazım. Atatürk'ü sevmeyebilirsin (Aslında sevmek zorundasın) ama Kemalist'lere de laf edemezsin. Gerçekten buna sağlam bir işkence gerekiyor. Kediye yaptığı gibi uzuvları parçalanana kadar büyük bir balyozla vurup, uçurumdan aşağıya tekmelemek lazım.

Bunun aynısını gidin Amerika Almanya'da yapın, polis size aynısını yapar. Ciddiyim.
@Hans ne düşündürücü atıyorsun arkadaşım! Hiç mi duymadın böyle şey!

Dostum sen git Afganistan'a bak, bu kediye yapılanların aynısı orada insanlara yapılıyor. Gereksiz karşılaştırmalara gerek yok şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
O çekiçli videoyu görünce ellerim titredi sinirden. O alçak kim bilen tanıyan yok mu? Gece gece evin duvarları üstüme üstüme geliyor.