Tamam kardeşim. Avrupa'da hayat güzel bende güzel yerde yaşamak isterim. Ama benim de sizin kadar aklım var merak etmeyin. Ben size aynı şeyleri söylemekten de yoruldum artık.

Milli mücadele mi başlatacaksın kardeşim çünkü başka türlü çıkarı yok. 5 yıla zaten mültecilerden dolayı ülkeyi kaybettik demektir. Ben mi bunları başa getirdim. Yani benim problemim değil. Sonuçta herkes güzel yaşamak ister. Avrupa da kolay değil zorlukları var ama buradan kat kat iyidir. Arap olmak istemiyorum.

Milli mücadele mi başlatacaksın kardeşim çünkü başka türlü çıkarı yok. 5 yıla zaten mültecilerden dolayı ülkeyi kaybettik demektir. Ben mi bunları başa getirdim. Yani benim problemim değil. Sonuçta herkes güzel yaşamak ister. Avrupa da kolay değil zorlukları var ama buradan kat kat iyidir. Arap olmak istemiyorum.
Arap olmak bende istemiyorum. Siz şunu anlamadınız. Ülke birkaç tane genç ile kurtulamaz. Ama gençler hep sağa sola giderse daha çok batar ülke.

Ne yapsın adam tıp okumuş 5 6 yıl deli gibi çalışmış emek vermiş. Yaşı genç, burada kalıp hayat mücadelesi mi versin?
Kimse kimseyi zoraki olarak hayat mücadelesi verdirtmiyor burda. Dostum biraz milli mücadele dönemini okuyun derim. O zaman kat kat daha zor durumdaydık. Şimdi gelip de o zaman ile bu zaman aynı değil deme bana. Bu hainlerin eline bırakarak içiniz rahat ediyorsa sıkıntı yok zaten.

Kimse kimseyi zoraki olarak hayat mücadelesi verdirtmiyor burada. Dostum biraz milli mücadele dönemini okuyun derim. O zaman kat kat daha zor durumdaydık. Şimdi gelip de o zaman ile bu zaman aynı değil deme bana. Bu hainlerin eline bırakarak içiniz rahat ediyorsa sıkıntı yok zaten.

Dönüp dolaşıp ülke aynı duruma geliyorsa demek ki bazı şeylerin bir anlamı yok demektir. Evet zoraki hayat mücadelesi veriyoruz yurt dışına çıkmak bile zor çünkü seni Arap'tan bile aşağıda görüyorlar.

Dönüp dolaşıp ülke aynı duruma geliyorsa demek ki bazı şeylerin bir anlamı yok demektir. Evet zoraki hayat mücadelesi veriyoruz yurt dışına çıkmak bile zor çünkü seni Arap'tan bile aşağıda görüyorlar.
Beni nasil gördükleri zerre umurumda değil. Ülkeyi bu hale getiren iktidardır. Başta doğru düzgün adam seçseydi bu halk şu an gerçek bir türk ülkesi olurduk. Şu an da en çok düşmanı olan ülke Türkiye. Son 5 yılda 905 ile en çok terör saldırısına maruz kalan türkiye bizi ikinci olarak rusya 205 ile takip ediyor sen anla yani aradaki farkı.

Ben sana ülkeyi kurtaracağım demedim. Kurtaracağız, Kurtarmalıyız dedim. Kendi içinde bulunduğun durumla bile dalga geçiyorsan o senin seviyesizliğin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni nasil gördükleri zerre umurumda değil. Ülkeyi bu hale getiren iktidardır. Başta doğru düzgün adam seçseydi bu halk şu an gerçek bir türk ülkesi olurduk. Şu an da en çok düşmanı olan ülke Türkiye. Son 5 yılda 905 ile en çok terör saldırısına maruz kalan türkiye bizi ikinci olarak rusya 205 ile takip ediyor sen anla yani aradaki farkı.

Ben sana ülkeyi kurtaracağım demedim. Kurtaracağız, Kurtarmalıyız dedim. Kendi içinde bulunduğun durumla bile dalga geçiyorsan o senin seviyesizliğin.
dalga geçilecek durumdayız hocam şu an. Bu çoğrafi konum ile bu durum da olduğumuz için dalga geçilecek durumdayız.