Furkan Borak

Uzman
1725448664820.webp

1725448678902.webp

1725448690834.webp

Şu üniversitem bitsin. Almanya'da yerim hazır, direkt gideceğim, kurtulacağım. Allah'ım isteyenlere de nasip etsin. Kurtulun bu ülkeden arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu üniversitem bitsin. Almanya'da yerim hazır, direkt gideceğim, kurtulacağım. Allah'ım isteyenlere de nasip etsin. Kurtulun bu ülkeden arkadaşlar.
Gidin siz. Sözde atanızın size emanet ettiği vatanı terk edin gidin.

Gülme emojisi atanlar avrupa sizi dört gözle bekliyor.

Son düzenleme:
Onu bana değil oy verenlere anlat. 20 senede yine aynı kafa ile oy verirlerse artık ümit yok demektir.
Ümitsiz durumlar yoktur ümitsiz insanlar vardır, ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim

Bütün ümidim gençliktedir.

Bunlar Atatürk'ün sözü. Örnek almamız gerekmiyor mu?

İnsan nerede yaşarsa ve oranın ekmeğini yerse o ülke onun vatanıdır, bırakın bu meşhur sözleri vatan mı kaldı?
Tamam gidebilirsiniz yurt dışına. Bu ülkeyi bataklıktan kurtaracak nesil gençliktir.

Ümitsiz durumlar yoktur ümitsiz insanlar vardır, ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim

Bütün ümidim gençliktedir.

Bunlar Atatürk'ün sözü. Örnek almamız gerekmiyor mu?

Tamam gidebilirsiniz yurt dışına. Bu ülkeyi bataklıktan kurtaracak nesil gençliktir.
Gençler de genç olsa. Genelleme yapıyorum istisnalar tabii ki var ama umudumuz olan gençleri görünce insanın içi daha da acıyor. Olarak biraz gerçekçi bakın dünyaya. Uyanın.

Emanet etti ama bu haliyle değil. Çok kötü artık. Bende 2 hafta içinde Almanya'dan döneceğim. Vatan daha iyi. Lisemi orada bitiririm.
Atatürk vatanı bu haliyle emanet etmedi ama o vatanı kurtarırken bu durumdan daha kötü bir vazitteydik.

Gençler de genç olsa. Genelleme yapıyorum istisnalar tabii ki var ama umudumuz olan gençleri görünce insanın içi daha da acıyor. Olarak biraz gerçekçi bakın dünyaya. Uyanın.
Gençlerin çoğu uyuyor bunları görüyorum ben merak etme. Sizin gözünüzden bakarsak: Türkiye'den kaçalım vatan araplara yabancılada kalsın değil mi?