Beni nasıl gördükleri zerre umurumda değil. Ülkeyi bu hale getiren iktidardır. Başta doğru düzgün adam seçseydi bu halk şu an gerçek bir Türk ülkesi olurduk. Şu an da en çok düşmanı olan ülke Türkiye. Son 5 yılda 905 ile en çok terör saldırısına maruz kalan Türkiye bizi ikinci olarak Rusya 205 ile takip ediyor sen anla yani aradaki farkı.

Ben sana ülkeyi kurtaracağım demedim. Kurtaracağız, kurtarmalıyız dedim. Kendi içinde bulunduğun durumla bile dalga geçiyorsan o senin seviyesizliğin.

Kardeşim bu yorumu oy verenlere söylemen lazım. Ortada gerçek var.

Kardeşim bu yorumu oy verenlere söylemen lazım. Ortada gerçek var.
Onlara söylesem de kafaları basmayacak ki. Benim akrabalarım AKP'li Buraya geldiklerinde ülke şahlanacak diyorlar. Aynen kardeşim şahlanacak ama türk olmayanlar için ülke şahlanacak. Kavga ediyorum onlarla argüman sunuyorum yine yok yaşın küçük 2000 öncesini sen görmedin oymuş buymuş.

Onlara söylesem de kafaları basmayacak ki. Benim akrabalarım AKP'li buraya geldiklerinde ülke şahlanacak diyorlar. Aynen kardeşim şahlanacak ama Türk olmayanlar için ülke şahlanacak. Kavga ediyorum onlarla argüman sunuyorum yine yok yaşın küçük 2000 öncesini sen görmedin oymuş buymuş.

Yani demek istediğim bazı şeyler için artık çok geç. Bunu kabullenmen gerekiyor. Yurt dışına gitmek isteyen gitsin hayatını kurtarsın ben böyle düşünüyorum. Zaten ülkede her şey var. Millet birbirinin ayağını kaydırmaya çalışıyor çekememezlik her türlü insan var. Bırakalım da millet rahatça yaşasın istediğini alsın tatilini yapabilsin.

Birde ülkede muhalefet gibi muhalefet olmadığı için bu durumdayız. Kılıçdaroğlu neden lavuğu denen aday yaparsınız ki?

Yani demek istediğim bazı şeyler için artık çok geç. Bunu kabullenmen gerekiyor. Yurt dışına gitmek isteyen gitsin hayatını kurtarsın ben böyle düşünüyorum. Zaten ülkede her şey var. Millet birbirinin ayağını kaydırmaya çalışıyor çekememezlik her türlü insan var. Bırakalım da millet rahatça yaşasın istediğini alsın tatilini yapabilsin.
Evet hocam ben ona bir şey demedim. Hiçbir genç ülkeden çıkmasın herkes varını yoğunu ortaya koysun da demiyorum. Herkes istediğini yapsın yapıyor zaten ben bir şey demem ve deme hakkım da yok. Ben sadece fikrimi belirttim. Ülkenin kurtulması umudu artması için mültecilerin tamamı gönderilmeli, Ki oda çok zor.

Bir de ülkede muhalefet gibi muhalefet olmadığı için bu durumdayız. Kılıçdaroğlu neden lavuğu denen aday yaparsınız ki?

Evet hocam ben ona bir şey demedim. Hiçbir genç ülkeden çıkmasın herkes varını yoğunu ortaya koysun da demiyorum. Herkes istediğini yapsın yapıyor zaten ben birsşey demem ve deme hakkım da yok. Ben sadece fikrimi belirttim. Ülkenin kurtulması umudu artması için mültecilerin tamamı gönderilmeli, ki oda çok zor.

Sonunda hemfikir olduk. Anlamış olduğunuza sevindim.

Ya sanki hiçbir ülke zor ve kötü zaman geçirmedi. Tamam, şu an hükümet her şeyi batırmış olabilir, ama aklı başında ve düzgün bir kuşak ve iktidar ile her şey düzeltilir. Lafa gelince Atatürkçüyüm, ‘Atam’ da dersiniz, ama Atatürk’ün ilkelerini gram bilmezsiniz, gram da uygulamazsınız. Avrupa’ya ister gidin ister gitmeyin, benim tuzum kuru, şükür. Ama iktidarı ben her yerde eleştiririm, gidenine de saygı duyarım. Ama Avrupa’ya gidip de ‘Atam’ da ‘Atam’ vs. gibi tavırlardaki insanlara tilt oluyorum.
Avrupa da dört gözle Türkleri beklemiyor zaten. Millet sığınmacıdan, yabancı işçiden bıktı. Polonya gibi bir ülkeyi bile Türkiye'ye değiştiler. Yazık cidden. Cebinde 500 bin dolarla gitmediğin sürece hiçbir yerde zulüm bitmez.

Normalll... "böyle başa, böyle tıraş" insanları "insan" gibi yetiştireceksin, kaliteli yaşam vereceksin bak bir daha yapıyorlar mı? (şaka değil he)

Almanya gidince her şey çözülecek değil mi? Tabii buraya göre daha iyi yaşam koşulları kesin ama yine de yabancı bir kültür, başka dil, farklı insanlar vs. Fakat biraz çaba gösterdiğinde bunlar da aşılacak sorunlar. Hayırlısı neyse sizin için o olsun hocam.

Hiçbir ülke zor ve kötü zaman geçirmedi. Tamam, şu an hükümet her şeyi batırmış olabilir, ama aklı başında ve düzgün bir kuşak ve iktidar ile her şey düzeltilir. Lafa gelince Atatürkçüyüm, ‘Atam’ da dersiniz, ama Atatürk’ün ilkelerini gram bilmezsiniz, gram da uygulamazsınız. Avrupa’ya ister gidin ister gitmeyin, benim tuzum kuru, şükür. Ama iktidarı ben her yerde eleştiririm, gidenine de saygı duyarım. Ama Avrupa’ya gidip de ‘Atam’ da ‘Atam’ vs. gibi tavırlardaki insanlara tilt oluyorum.
Tuzum kuru demek benim maddi sıkıntım yok demektir. Sizin yaş aralığında olan gençlerin hepsinin tuzu kuru olmadığı için geleceğe yönelik kaygıları oluyor. İnsanlar daha iyi bir yaşam için yurt dışına çıkmak isteyebilir. Tamam kaçın gidin demesi doğru değil sonuçta burası çok kıymetli ülkemiz ama gençlerin eline imkan verilse çoğu gider.

Son düzenleme: