Var birader sana mı soracağım? Umarım her şey kapanır da sizin gibi sadece forumdan bu böyle şu şöyle diyen insanları kudurturlar. Laiksiniz buna. Ben VPN seven adamım zaten bana koymaz. Siz ağlamaya devam edin :rofl: .
Konuşmalarınla ve görüşlerinle ne kadar vasıfsız bir insan olduğunu belirtiyorsun zaten.

Dostum bağımlıysan kendine çekidüzen vereceksin kullanmayacaksın ben günde 1 2 saat giriyorum veya da bazen daha fazla giriyorum sen bağımlısın diye herkes bağımlı olacak diye bir şey yok. Veya da bağımlı olup mutlu olan adama da karışma yetkin yok bak işine.
Çok afedersiniz ama söylemeden geçemeyeceğim, bağımlı bir insana 'kendine çekidüzen ver' deyince bağımlılığı hemen yok oluyor mu sanıyorsunuz?

Ayrıca cinsel konularda insanlar bağımlılığımı bırakmak istiyorum diye konu açınca "zararlı değil devam et" deniyor. Her şeyin fazlası zarar ama konu cinsellik olunca unutuluyor herhalde :D.

Yok. Konu Tiktok. Erdoğan'ın gerçek amacına bakmıyorum. Sonuca bakıyorum. Yine beni etkileyen bir şey yok. İster yasaklansın ister serbest kalsın. Ama işte Tiktok.. Pragmatik açıdan yasaklanmalı.
Gerçek amaca bakmazsanız konuyu anlamazsınız zaten, siz gidip Microsoft Teams yükleyin orası yeter size. İyi günler dilerim.

Çok iyi devletimin ve hükümetimin bu konuda yanındayım yapılması gereken şeylerden bir tanesi de Facebook gibi yerlerin de yasaklanmasıdır çok iyi olur.
Harbi (!) Annemin İslam diniyle alakası olmayan ama öyleymiş gibi görünen saçma sapan şeyleri öğrenmesinden bıktım. Hayır öğreniyor, geliyor bana dayatıyor. XD

Hani Tasarımcı Dayı'nın dediği gibi...

Her şey bir yana Facebook bir yana. Facebook Türkiye eski jenerasyonun ve bir o kadar da garip şeylerin paylaşıldığı yer.