Bana da saçma geliyor zatenŞimdi baktım, doğru diyorsun. Sanmıyorum Türkiye'de bu kadar çok Yandex kullanan ya. Amacım seni yalancı çıkarmak değil ama çok saçma geldi bir an bana.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Tanıdığım hiçbir kimse Yandex kullanmıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakma tekrardan. Ama neredeyse Türkiye'nin yarısı Yandex kullanıyor demektir. İnanılmaz saçma ya.
- Makaleler
- 50
Yandex'i kullananlar da kullanmıyorum der, malum en sağlam arşivler 
Ne kusuru estağfurullah.Kusura bakma tekrardan. Ama neredeyse Türkiye'nin yarısı Yandex kullanıyor demektir. İnanılmaz saçma ya.![]()
Yandex arama bölümünün tasarımı Google'dan çok daha iyidir. Ayrıca Google doğru düzgün arama sonucu vermiyor. Mesela bir haberin detaylarını bile araştıramıyoruz.
Ancak konu ile ilgili Reddit, forum siteleri karşımıza çıkarsa ne ala yani. Onlar olmasa Google ölü internet teorisinin canlı kanıtı.
Ancak konu ile ilgili Reddit, forum siteleri karşımıza çıkarsa ne ala yani. Onlar olmasa Google ölü internet teorisinin canlı kanıtı.
Bu veri doğru değil. Ekran görüntüsü size aitse link atınız.Statcounter verilerine dayanarak bu konuyu açıyorum. Neden Türkiye'de Yandex kullanımı bu kadar fazla? (Ben de genel olarak Yandex kullanıyorum.)
Eki Görüntüle 84234
Asıl veride Yandex'in çok daha düşük oranda kullanıldığı rahatlıkla görülebilir.
Browser Market Share Turkey | Statcounter Global Stats
This graph shows the market share of browsers in Turkey based on over 5 billion monthly page views.
Bu tarayıcı kullanımı dostum. Benim paylaştığım arama motoru.Bu veri doğru değil. Ekran görüntüsü size aitse link atınız.
Asıl veride Yandex'in çok daha düşük oranda kullanıldığı rahatlıkla görülebilir.
![]()
This graph shows the market share of browsers in Turkey based on over 5 billion monthly page views.gs.statcounter.com
Search Engine Market Share Turkey | Statcounter Global Stats
This graph shows the market share of search engines in Turkey based on over 5 billion monthly page views.
Arama motoru, tarayıcı değil ki.Bu veri doğru değil. Ekran görüntüsü size aitse link atınız.
![]()
This graph shows the market share of browsers in Turkey based on over 5 billion monthly page views.gs.statcounter.com
Bu tarayıcı kullanımı dostum. Benim paylaştığım arama motoru.
![]()
Search Engine Market Share Turkey | Statcounter Global Stats
This graph shows the market share of search engines in Turkey based on over 5 billion monthly page views.gs.statcounter.com
Millete o kadar saçma geliyor baksana.