Türkiye'deki Arapça tabelalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkemde yabancılaşma istemiyorum, bu Arapça olur, olmaz. Tüm yabancı dillerin kültürümüze zarar verdiği ortada. Neden ise kötü ne var onu bizim millet alıyor. Milli iradesinden kopuk başka bir millet daha yok.

O zaman tek adam yemeye devam etsin. Bu konuşmaları çok duyduk. Kötünün iyisi gelecek çok şey fark edecek. Bir rejim gitmiş olacak.

O zaman tek adam yemeye devam etsin. Bu konuşmaları çok duyduk. Kötünün iyisi gelecek çok şey fark edecek. Bir rejim gitmiş olacak.
Değişim her zaman iyidir buna ben de katılıyorum fakat mevcut durumda gelme ihtimali olan hiçbir aday güven vermiyor. Yoksa bu adam gitse yerine gelecek adam mı var demiyorum. Yanlış anlaşılmasın.

Değişim her zaman iyidir buna ben de katılıyorum fakat mevcut durumda gelme ihtimali olan hiçbir aday güven vermiyor. Yoksa bu adam gitse yerine gelecek adam mı var demiyorum. Yanlış anlaşılmasın.

En büyük mesele bu adamın gitmesi zaten. Sonrasına bakılır.

Türklerin iyice araplaştırılmasına yönelik çalışmalar olduğuna inanıyorum. Artık bazı bölgelerde Türkiye'yi anımsatan bir görüntü yok, Suriye'den farksız yerler var.

Bütün mülteciler gönderilip Arapça tabelaların da kaldırılması lazım. T.C ifadesini sökenler için bu neden çok zor bir şey anlayamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…