- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Erken seçim olsa ne olacak? Vatandaşın isteklerine kıymet veren bir tane adam var mı? Kime oy vereceğim? Erdoğan'a karşı aday olma potansiyeli olanların hepsi anormal ve keskin fikirlere manasız derecede saplanıp kalmış insanlar. Mansur Yavaş biraz daha normal bir insan gibi duruyor ama mansur da aday olma kulislerinde kolaylıkla ekarte edilebilecek bir adam. Hiç savaşacağını da sanmıyorum. Özgür özel desen sabah akşam kürtler ya da köpekler diye geziyor. Türk milliyetçilerine ve azınlıklar tarafından Türk vatandaşlarına karşı yapılan en ufak bir saldırıda sessizleşiyor veya karşıdan yana tavır alıyor. Sokak köpekleri çocukları paramparça ediyor, özgür özel gidiyor paramparça olan çocukların annelerine ve babalarına saldıran PKK sevicilerle aynı safta yer alıyor. Ekrem İmamoğlu'na bakıyorsun aynı. Ümit özdağ insan olarak iyi bir insana benziyor ama iç işlerindeki asayişi sağlayabilmekten başka hiçbir devlet organını yönetebileceğine veya bu işi kotarabileceğine dair en ufak bir ışık göstermiyor. Ayrıca çok keskin bir şekilde sağ kesime hitap ettiği için sol kesimden oy alma gibi bir imkanı da bulunmuyor. Fatih Erbakan'a bakıyorsun hasbel kader ülkenin başına geçse başımıza neler gelecek muallak. Hayatı boyunca şeriat diye gezmiş bir adam. Kız çocuklarının rızası varsa 18 yaşından önce de evlenebilmeleri ile ilgili yasa çıkarılması gerektiğini savunmuş bir adam. Meral akşener, devlet bahçeli, vs. gibi isimleri denkleme bile katmaya gerek yok.
Tekrar soruyorum. Erken seçim olsa ne olacak?
O zaman tek adam yemeye devam etsin. Bu konuşmaları çok duyduk. Kötünün iyisi gelecek çok şey fark edecek. Bir rejim gitmiş olacak.
Ali De Niro
Üstün
Değişim her zaman iyidir buna ben de katılıyorum fakat mevcut durumda gelme ihtimali olan hiçbir aday güven vermiyor. Yoksa bu adam gitse yerine gelecek adam mı var demiyorum. Yanlış anlaşılmasın.O zaman tek adam yemeye devam etsin. Bu konuşmaları çok duyduk. Kötünün iyisi gelecek çok şey fark edecek. Bir rejim gitmiş olacak.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Değişim her zaman iyidir buna ben de katılıyorum fakat mevcut durumda gelme ihtimali olan hiçbir aday güven vermiyor. Yoksa bu adam gitse yerine gelecek adam mı var demiyorum. Yanlış anlaşılmasın.
En büyük mesele bu adamın gitmesi zaten. Sonrasına bakılır.
Türklerin iyice araplaştırılmasına yönelik çalışmalar olduğuna inanıyorum. Artık bazı bölgelerde Türkiye'yi anımsatan bir görüntü yok, Suriye'den farksız yerler var.
Bütün mülteciler gönderilip Arapça tabelaların da kaldırılması lazım. T.C ifadesini sökenler için bu neden çok zor bir şey anlayamıyorum.
Bütün mülteciler gönderilip Arapça tabelaların da kaldırılması lazım. T.C ifadesini sökenler için bu neden çok zor bir şey anlayamıyorum.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-