Sedat Peker olaya müdahil olursa, lahmacuncu bırak, bir daha lahmacun satmayı, lahmacun yiyemez bile. :hehehe: Özür videosu çekmiş, yeni gördüm.
Ben bu mafya olaylarından oldum olası nefret ettim. Sedat Peker bir mafyadır ve sırf iyilik yaptı diye mafya olduğunu görmezden geliyor insanlar. Türklerde mafya, çete falan olmaz çünkü biz Orta Asya milletiyiz ama Güney Amerika ülkesine döndük. Bu çete, mafya olayları artık normalleşti. Şu adamı övmeyin artık. O bir mafya ve mafyanın iyisi olmaz. Özümüze dönelim artık.

Ben bu mafya olaylarından oldum olası nefret ettim. Sedat Peker bir mafyadır ve sırf iyilik yaptı diye mafya olduğunu görmezden geliyor insanlar. Türklerde mafya, çete falan olmaz çünkü biz Orta Asya milletiyiz ama Güney Amerika ülkesine döndük. Bu çete, mafya olayları artık normalleşti. Şu adamı övmeyin artık. O bir mafya ve mafyanın iyisi olmaz. Özümüze dönelim artık.

Mesele övmek değil, öngörü diyelim. Örneğin: Otobüse gaziyi almayan bir otobüs şoförünün bacağı mı ne kurşunlanmıştı. :hehehe: olabiliyor yani böyle şeyler, övmek anlamında değil. Olacağı varsa olur.

Mesele övmek değil, öngörü diyelim. Örneğin: Otobüse gaziyi almayan bir otobüs şoförünün bacağı mı ne kurşunlanmıştı. :hehehe: olabiliyor yani böyle şeyler, övmek anlamında değil. Olacağı varsa olur.
Bazı yaptığı şeyler insanın hoşuna gidiyor ama adaleti sağlayan kişinin bir mafya olması insanın canını sıkıyor.

ABD'de gazi olursun, limuzinle gezdirirler, korumaları olur, istediği otele gider kalabilir.

Eskiden 5 liraya 50 tane lahmacun cikardi 2007 yilinda. Yoksullukta zirveyi yaşıyoruz şu anda. Simdi kadın cocugunun o kucuk lahmacunla doymayacagini bile bile cebindeki para kadar alisveris yapiyor. At gozlüklü yaratık ise kadini rencide ediyor. 2 lahmacun satmayi begenmiyor yaratık. Kadında saf aldi lahmacunu cocugu icin birakip gitmesi lazimdi. Ama cocugunun hatrina o lafi yedi kadın. Nasil ruh hastasi bu yaratık gecmis videolarinda da boyle tavirlar sergiliyordu bu yemek inlufcerlari adami yuceltyi iyice bir yerleri kalkti. Bu adamin tavirlarindan ilk gordugumden beri igreniyorum. Bir insan neden bundan alisveris yapar? Musteri veli nimettir musterisine saygisi yok bir kere. 1 tanede alur 3 tanede begenmiyorsan yapmayacan isi.

ABD'de gazi olursun, limuzinle gezdirirler, korumaları olur, istediği otele gider kalabilir.

Şöyle bir olaydı.

Bir de bu var.

Şöyle bir olaydı.
Evet, bu haberi de görmüştüm. Ülkede hak hukuk kalmadı; ancak mafyanın yapması da tabii doğru değil, birçok kişiye de yardım ediyor adam. Buradan çıkarılacak sonuç, çok vahim durumda olduğumuzdur.

Evet, bu haberi de görmüştüm. Ülkede hak hukuk kalmadı; ancak mafyanın yapması da tabii doğru değil, birçok kişiye de yardım ediyor adam. Buradan çıkarılacak sonuç, çok vahim durumda olduğumuzdur.

Tabi, devletimizin vermesi gereken cezayı bir başkasının yapmasını ben de istemem ama, şu anki şartlarda maalesef gerekiyor.

Tabi, devletimizin vermesi gereken cezayı bir başkasının yapmasını ben de istemem ama, şu anki şartlarda maalesef gerekiyor.
Ben doğru bulmuyorum; yardım etmesi iyi bir şey, o başka tabii. Bu durum, ülkenin ne kadar sıkıntılı olduğunu gösteriyor. İmkan bulsam, ülke bile seçmem; Arnavutluk, Bulgaristan, Gürcistan bile olur. Gidebilirsem tabii çünkü kimsenin can güvenliği yok.