Türkiye'deki medya zehri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan truth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 229
  • Etiketler Etiketler
    medya türkiye
Bazı motorcular zıvanadan çıktılar zaten, başına kamerayı takan kendini haklı zannediyor. Bütün şerit ihlallerini, pervasız sürüşleri uyguluyor, yetmediği gibi gidip bunu kayda alıp internette paylaşıyor.

Sözüm pervasız takılanlara, düzgün kullananlara lafımız yok. Bu durum sadece motorcular için geçerli değil pek tabi, bahsedildiği için değineyim dedim.

Her çocuğun bu çocuk gibi konuşulması gerekiyor. Bu yaklaşım doğru değil. Annesi, ailesi bu olayın peşini bırakmadı sadece, ülkede en azından bu olaydan sonra bazı rahatsız edici tiplere karşı bir farkındalık yarattılar. Bu bile çok büyük bir adım.

Bazıları kasıtlı yapıyor onu, bazıları da anlaşıyorlar içerik atmak için; önceden anlaşmak ya da olayın esnasında anlaşıyorlar.
Bir sayfa var, asayiş ile ilgili -reklamını yapmak istemiyordum ama yapmış gibi oldum-. O da anlaşmalı video atıyor.

İşte olay farkındalık meselesi olsaydı şu an çoktan çözülmüş olurdu her şey. Primitif davrandılar bu olay üzerinden bile. Sen sadece şu an duygusal olarak bakıyorsun olaya.

Anne, medyaya karşı mazlum gözükerek arkasına aldı; siyasetçiler ise bu durumu fırsata çevirdi. Günde milyonlarca çocuk ölsün medyanın ve siyasetin asla umurunda olmaz; üzgünüm ama acı gerçek bu.

Dediğim diziyi mutlaka izle.

Onların zehirlendiğine baştan beri inanmamıştım ve şimdi ele geçen veriler gıda zehirlenmesi şansını ortadan kaldırıyor.

O yemekler koca bir erkeği öldürecek kadar bozuk olsa Ortaköy’de o gün yemek yiyen herkes ölürdü, toplu ölümler görürdük.

Raporda, ailenin kaldığı otelin 11 Kasım'da haşere ve böcekler için ilaçlandığı belirtilerek, olay yeri inceleme ekibinden şifahen alınan bilgiye göre ailenin kaldığı 201 numaralı odanın ilaçlama yapılan 101 numaralı odanın hemen üst katında yer aldığı ve havalandırma sisteminin olmadığı, 15 Kasım'da aynı otelden yabancı uyruklu 2 kişinin daha benzer şikayetlerle hastanede tedavi gördükleri bilgisi yer aldı.

Bu haşere ve böcek ilacı dedikleri şey Na$i Almanyası’nın esirlerini 0ldürmek için gaz odalarında kullandıkları şey ile aynı. Bunun internette satışı bile var ve ortamın ne kadar havalandırıldığından bağımsız her türlü ortamda kullanılması yasak.

Öteki zehirlenmeler doğru. Ben ufakken ekonomi nazaran daha iyiydi o zamanlar böyle şeyler görmezdik, şimdi hem mal kalitesi hem insan kalitesi çok düştü, görüyoruz. Kaldı ki gastronomi eğitimi de veremiyoruz adam hala çapraz bulaş ne demek bilmiyor.

Toplumsal çöküş olduğu için bu durum normal. Ekstra olarak TikTok gibi hızlı tüketilen içerikler hayatımıza girdiği için etkisi iki kat arttı. Yani IQ’ler düştü hocam. Yabancı keşfetlere bak; örneğin ABD’nin keşfeti harika. Fakat Türk keşfetine girdiğinde üçüncü kaydırmadan sonra saçma sapan birisi, arkaya keko bir müzik koyup — genelde hepsi aynı beat olur — yukarıya free capcut apk'dan "kollarını şişirip ‘seni öldürürüm’ demiştir" diye text ekleyen ve dans eden çakma sarışın bir ‘kezban’ çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…