Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sayılarca hayvan sahiplenmiş birisi olarak söylüyorum. Sokak hayvanı diye bir şey yoktur ve olamaz. Bir kere başlı başlına hayvanlara eziyettir. Vicdanlarını rahatlatacak diye bu hayvanların dışarıda soğukta, sıcakta veya belirsiz değişik tipte insanların gazabına uğrama hakları yok. Kısırlaştırma yapılsın diyen var, maalesef birini kısırlaştırsan diğer hayvanı nasıl tutacaksın ve tespit edeceksin? İkincisi hepsini sahiplendiremezsin. Örneğin Yunanistan denedi, Google'den araştırarak kolayca kaynakları bulabilirler. Hepsinin uyutulmasında benimde hoşuma gitmiyor ama şu an yürütülen sistem(!) hiçbir manası yok. Daha fazla üremeye devam ediyorlar. On milyondan belki daha fazladır ve ben iyimser bir sayı olduğunu düşünüyorum. Kısacası bu durumda hayvanlara eziyet oluyor diğer türlüsü başka yol yok, gerçekten başka yol göremiyorum.

Paylaşılan kaynaklar bağırttı. Sabah, Yeni Şafak, TRT...

Nüfus hakkında düzgün çalışma yapan tek kişi yok. İtimat etmeyiniz.

• Beğendim
İfadeler: 143
Ne paylaşmamı bekliyorsun? TRT en güvenilir web site. Sırf yorum yapmak için yazma.
TRT mi en güvenilir web site? Sen hükümetimize bağlı bir kardeşimizsin galiba. Biraz prefrontal korteks gelişimi, biraz hayatta tecrübe derken kendini geliştirir ve daha eleştirel bir birey olursun umarım.

Nüfus hakkında düzgün çalışma yapan tek kişi yok. İtimat etmeyiniz.
Kesinliği tabi bilinemez, her yer başıboş köpek dolu, sayamayacak kadar fazla. Her sokakta 1 tane var neredeyse. Bu kadar çok köpeğe bakmak israftan başka bir şey değil bence. Hiçbir işe yaramıyorlar. Yola atlayıp araba kazasına sebep oluyorlar, bisikletlileri kovalıyorlar, insanları ısırıyorlar... Ne faydası var bunların?

Kesinliği tabi bilinemez, her yer başıboş köpek dolu, sayamayacak kadar fazla. Her sokakta 1 tane var neredeyse. Bu kadar çok köpeğe bakmak israftan başka bir şey değil bence. Hiçbir işe yaramıyorlar. Yola atlayıp araba kazasına sebep oluyorlar, bisikletlileri kovalıyorlar, insanları ısırıyorlar... Ne faydası var bunların?
Ben sadece kaynağın güvenilir olmayacağını söyledim. Sokak köpeklerinin can aldığı bir Türkiye'yi arzuluyor değilim.

Ben sadece kaynağın güvenilir olmayacağını söyledim. Sokak köpeklerinin can aldığı bir Türkiye'yi arzuluyor değilim.
Ben de o kanallara hiç güvenmem, haklılık payınız var. Ama yandaş medya bile bundan rahatsızken neden bir uygulama yapılmıyor anlamış değilim. Ha, planları zaten bizi Güney Asya ülkelerindeki ilkelliğe ve medeniyetsizliğe ulaştırmaksa doğru yoldalar tabi.

Ben de o kanallara hiç güvenmem, haklılık payınız var. Ama yandaş medya bile bundan rahatsızken neden bir uygulama yapılmıyor anlamış değilim. Ha, planları zaten bizi Güney Asya ülkelerindeki ilkelliğe ve medeniyetsizliğe ulaştırmaksa doğru yoldalar tabi.
Sadece o siteleri paylaşmıyorum, hepsine yer veriyorum aslında.

Sadece o siteleri paylaşmıyorum, hepsine yer veriyorum aslında.
Zaten çok da önemli değil sayısı. Sokağa çıkıp istediğimiz yere gidene kadar en az 10 tane farklı köpek görüyoruz. Kuş, kedi gördüğümüz kadar görüyoruz neredeyse. Çok absürt bir durum. Kurtulmamız lazım artık.

Köpek düşmanı falan da değilim, evde 2 kedim, bahçede de 1 köpeğimiz var. Ama sokak köpeklerinin gruplar haline gelip geceleri sağa sola saldırması kabul edilebilir bir durum değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.