Son zamanlarda insanlar tatil için Yunan adalarını tercih etmeye başladı ve tatil bölgesindeki esnaflar, iş yapamadığı için şikayetçi olmaya başlamıştı. Yunan adaları tercih edildiği için Türkiye'deki turizmciler, Yunan adalarında işletmeye açmaya başlayacak diye bir haber gördüm. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Orada da buradaki gibi at koştursunlar, mafyatik hareketler yapsınlar, çalışanlara türlü türlü işkenceler yapsınlar, turist kazıklasınlar, turistlere sarkıntılık etsinler.
Bunların listesini yapıp gitmemek lazım. Zaten bu zihniyet Türk olamaz.
Bunların listesini yapıp gitmemek lazım. Zaten bu zihniyet Türk olamaz.
Muğla'nın Datça ilçesindeki bir restoranın menü fiyatları sosyal medyada gündem oldu
Kaynak: Instagram sayfası "haber". Türk ve yabancı turistler, tatilini yapmak için Yunan adalarını tercih etmeye başlamıştı. İnsanların çoğunluğu Yunan adalarına gitmeyi tercih etmesine rağmen fiyatlar ona rağmen tatil bölgelerinde absürt. Bu da tatil bölgesindeki bir restoranın menü fiyatı...
İnsanlar gelmiyor diye şikayetçiler ama fiyatları fazlasıyla yüksek tutmaktan da geri kalmıyorlar. Onun için bu konuma bakabilirsiniz.
Koneko Toujou
Üstün
Son zamanlarda insanlar tatil için Yunan adalarını tercih etmeye başladı ve tatil bölgesindeki esnaflar, iş yapamadığı için şikayetçi olmaya başlamıştı. Yunan adaları tercih edildiği için Türkiye'deki turizmciler, Yunan adalarında işletmeye açmaya başlayacak diye bir haber gördüm. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Umarım Yunanlar bu Türkleri denize döker. (Özellikle bu diye belirttim ona dikkat edin)
Cranxiel
Yetkin
- Makaleler
- 5
Arkadaşlar plan çok büyük. Bizim esnafımız oraya gidecek ve fahiş fiyatlar çekecek bunu gören Yunan esnafı da diyecek ki benim de yükseltmem gerekiyor. O da yükseltecek ve böylece Yunanistan'da yüksek bir enflasyon ve kriz oluşturacağız. Bu gizli bir bilgidir ona göre sakın yaymayın. (!)
@1151, ben de ülkemizin turizminin kazanmasını isterim ancak kimse havadan para kazanmıyor ve bir lahmacuna 1000-2000 TL gibi fiyatlar biçildiği sürece de millet Yunan adalarına gitmekte haklı. Bu esnaflara sıkı bir denetim gelmesi gerekiyor. Fiyatlar makul olsun ki insanımız da tatilini burada yapsın, kimse havadan para kazanmıyor.
TheWalkingDead
Uzman
Ege ve Akdeniz kıyılarındaki mafyalar Türk değil zaten. Biliyorsanız Türk mafyanın işlettiği oraya gidelim.
Son düzenleme: