29

Üstün
Makaleler
23
Selam. Elimde bir CHU II kulaklık var ve su anda kullandigim aparat bozulmak uzere. Ufak bir yukseltme fena olmaz diyerek bir DAC almak istiyorum fakat sizi temin ederim 32 Bit FLAC falan degil, genel olarak Spotify dinleyecegim.

Bütçe veremeyecegim cunku piyasayi bilmiyorum ama hadi olsun 600TL.

Ürün guncel gumruk bilmemneleri sebebiyle Türkiye'den olmali fakat derseniz yok abi sen mevzuyu yanlış anlamissin o zaman yurt disindan da bakarim.

Lutfen kulaklık parasina urunler onermeyin.

Teşekkür ederim.

Edit: Telefonum Galaxy M15 ve Rootsuz.

Son düzenleme:
Apple dongle var 400tl falan usb c to 3.5mm jak bununla dinleyebilirsin kötü de değil 24-bit/48 kHz e kadar destekliyor Spotfiy için de uygun

Bildigim kadariyla Android oldugu icin ses yariya iniyor + Avrupa versiyonu oldugu icin %50 daha iniyor, eger yaniliyorsam dusunebilirim.
Evet, ses azalıyor. DAC'lar genellikle pahalı oluyor. Yüksek ses istiyorsan 2000 TL küsür civarında ama duyduğuma göre Çin markaları da var, yüksek ses veren. Kalitesini bilmiyorum ve galiba şu sıralar çinden sipariş verildiğinde de baya bir pahalı oluyor.

Evet, ses azalıyor. DAC'lar genellikle pahalı oluyor. Yüksek ses istiyorsan 2000 TL küsür civarında ama duyduğuma göre Çin markaları da var, yüksek ses veren. Kalitesini bilmiyorum ve galiba şu sıralar çinden sipariş verildiğinde de baya bir pahalı oluyor.
Ya is buraya gidiyorsa ben kulaklik alacagim, 3.5 girisi bozuk telefonun sadece Spotify'i karsilasa yeter. Dusuk fiyata da var ama TRde pahali memleketimin guzel saticilari sag olsun.

@Simon hocam bakabilir misiniz?

Ya is buraya gidiyorsa ben kulaklik alacagim, 3.5 girisi bozuk telefonun sadece Spotify'i karsilasa yeter. Dusuk fiyata da var ama TRde pahali memleketimin guzel saticilari sag olsun.

@Simon hocam bakabilir misiniz?
Hocam bence Hi-Fi takıntın yoksa uygun fiyatlı bir bluetooth kulaklık da alabilirsin Dac'lar genellikle loseless audio dinlemek için

Hocam bence Hi-Fi takıntın yoksa uygun fiyatlı bir bluetooth kulaklık da alabilirsin Dac'lar genellikle loseless audio dinlemek için
Hocam elimde cok guzel kulakligim var zaten fakat telefonum kulakligin giris gucunu karsilamadigi ve 3.5 girisi de kirik oldugu icin mecburen type c'den ses veren bir edevata ihtiyacim var.Otobuste muzik dinlerken zaten farkini anlayamayacagim fakat eldeki 1klik kulakligi da cope atmak haliyle istemiyorum.

Elimde bluetooth kujlaklik da var ama bunu sesi sebebiyle kullanmak istiyorum cunku PCde efsane cikan ses telefonda Japon Pazari aparatiyla armut gibi geliyor.

Sunlar da satiliyor memlekette pek sevilen ama ben bunu USB audio player pro bilmemnelerle kullanmayacagim icin ses nasil gelecek en ufak bir fikrim yok, daha ucuz ne bulurum onu ise bilmedigim icin konu aciyorum.

Hocam elimde cok guzel kulakligim var zaten fakat telefonum kulakligin giris gucunu karsilamadigi ve 3.5 girisi de kirik oldugu icin mecburen type c'den ses veren bir edevata ihtiyacim var.Otobuste muzik dinlerken zaten farkini anlayamayacagim fakat eldeki 1klik kulakligi da cope atmak haliyle istemiyorum.

Elimde bluetooth kujlaklik da var ama bunu sesi sebebiyle kullanmak istiyorum cunku PCde efsane cikan ses telefonda Japon Pazari aparatiyla armut gibi geliyor.

Sunlar da satiliyor memlekette pek sevilen ama ben bunu USB audio player pro bilmemnelerle kullanmayacagim icin ses nasil gelecek en ufak bir fikrim yok, daha ucuz ne bulurum onu ise bilmedigim icin konu aciyorum.

Attığın ürünü inceledim üründeki çip yeter senin kulaklığını karşılamak için hangi ülkeden geliyor görebildin mi?

Attığın ürün pahalı bence hocam 200-300 tl ye DAClar var bahsettiğim apple dac dışında zaten kulak içi kullanıyorsun ve kulaklığın düşük empedanslı kulaklığının değerlerine baktım şimdi senin güçlü bir daca ihtiyacın yok

Ugreen USB C to 3.5mm​

şuna bakabilirsin bunun fiyatı da 200-300 tl civarında bu sana yeter gibi geldi ben başta kulaklığını görmedim