Hocam ben şimdi Türk de değilim, Kürt de değilim, ama bazı Türklerin bu kadar ayrımcılık yapmasından hoşlanmıyorum, hepimiz insan değil miyiz?
Öyleyiz ama ırklar kavramı ırkçılık olarak algılanmamalıdır. Bu tür kavramların temel sebebi tarihi dokümanlarda kimin ne olduğunu ayırt etmek için var.

Helal olsun, bu tür insanlar cidden lazım.
Gerek Kürt, gerek Laz kimseye ayrımcılık yapmam (Laz'ım) ama konu Arap oldu mu ırkçılığın kralını yaparım hiç kimse bir şey diyemez 😃

Birbirimize düşman olmaya gerek yok. Aynı ülkede yaşıyoruz. Irkımız farklı diye ayrımcılık yapmamalıyız. Sadece bölmeye çalışanlarını sevmiyorum ben. Onun dışında Kürtlerle sorunum yok. Arkadaş olsam olurum. Sohbet de ederim.
Helal olsun, aynısı. Hatta Kürt bir arkadaşım var o da Laz'ları sevmiyor ama kişisine göre. Çok iyi bir insandır ama küfrü fazla kaçırıyor 😃

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben şimdi Türk de değilim, Kürt de değilim, ama bazı Türklerin bu kadar ayrımcılık yapmasından hoşlanmıyorum, hepimiz insan değil miyiz?

İyi niyetin suiistimal edilmesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.
Türkler kendi içlerinde asla ayrılmazlar. Her zaman vatanına sadıktırlar. İçlerinden tabii ki çürük elma çıkabilir ancak Kürt'ler de böyle bir durum söz konusu değil. Örneğin kendi içlerinde örgütlenip devlete vergi vermemek gibi bir sürü düzenbazlığa bulaştılar. Biz unutsak bile tarih bunları unutmaz. Bu verdiğim basit bir örnek. Zaman içerisinde bu davranışları sergiledikleri için ve Suriyelilerin ülkemize gelmesiyle birlikte bu ırkçı yaklaşımın dozu arttı ve artacak.
Amerika her ülkeyi önce içten karıştırıyor sonra kendi himayesi altına alıyor. Kürt'ler, Amerika'nın maşası olmaktan sıkılmadılar. Sürekli bu oyuna gelip kendi içlerinde örgütlenip Türkiye Cumhuriyeti'ne kafa kaldırıyorlar.
Yaklaşımımı ve yorumumu beğenmek zorunda değilsiniz. Türkiyeli bir Kürt diye bir soy yoktur. Türkiyeli bir kişi sadece Türk'tür. Etnik grupları ve azınlıkları Türk'ten ayıramazsınız. Kürtlük bir etnik gruptur. Türk bir ırktır.
Vatanıma ve milletime, ulu önder Atatürk'ün emanetine saygısızlık yapan, onun düşünce biçimini uygulamayan herkese ırkçılık yapıyorum. Türkiye Türk'tür, Türk kalacak. Dili, bayrağı tekdir.