İnsanoğlu nankördür değerli dostlar. Bu ülkenin ekmeğini yiyen suyunu içen nankörleşiyor. Türkiye masum ve sessiz bir ülkedir herkese karşı mert onurlu ve dürüst'tür. En azından ekmeğimizi yiyen ve suyumuzu içen nankörlük yapmayıp ülkemizin değerini bilen bir Kürt değerli kardeşimizi görmek ne güzel. Fakat vatanı olmayan vatansız nankör ve sarı torba olmaya devam eden hainler nankörlük yapmaya devam etsin. Kürdistan diye ülkemizi bölmeye çalışıp hainlik yapan kalleşlik yapanlar hayal kurmaya devam etsin asla öyle bir şey olmayacak. Türkiye hepimize yeter ne güzel ülkedir Türkiye!

Son düzenleme:
Bölücüler ve Arap-Afgan soylu mülteciler olmasa ülkem çok güzel olacak aslında, videodaki abi gibi insanlardan zarar gelmez. Kürt bir teyze vardı eski apartmanımızda, aşırı cana yakın biriydi.
Kesinlikle Hatay'da yaşıyorum artık Türkler azınlık duruma düşecek bıktım bu durumdan bazı duvarlarda arapça grafitiler v.s ve bunlar yardım alıyorlar bizden 10 kat zengin olmasına rağmen Hatay Türktür Türk Kalacak (Misafir falanda değiller sanki şehir kendilerin gibi davranıyorlar)