Merhaba değerli arkadaşlar,

Uzun zamandır üzerinde çalıştığım her parçasını büyük bir titizlik ile topladığım 55 Kilogramlık başyapıtımı sizinle paylaşmanın gururunu yaşıyorum.
Hocam ağırlık olarak +20kg en büyük sadece. Ancak boyut olarak benim Hp server kasamın yanında tatlı kalıyor😃.
Düzeltme; Özür. Yanlış kasaya bakmışım 4cm ile yine sizinki en büyükmüş.

480mm Corsair Hydro radyatörü vardı. Custom sıvı soğutma da pek yakışır zaten böyle sisteme.

Beklentilerinizde hata var. Bu güçte bir işlemciyi stres testinde 60 derecede falan tutamazsınız. Direct-die Custom sıvı soğutucu falan ile belki.

En ağır testte 80 dereceyi normal mi görüyorsunuz o halde? Kasa zaten sıvı soğutma hastaları için özel yapılmış tam mödüler bir ürün. Fakat ülkemizde sıvı soğutma ürünleri ithal edip satan neredeyse yok olanlarda çok pahalı.

Teşekkür ederim. Lian Li fanların tanesi 1.500 ila 2200 arasında değişiyor. Kasam 20'nin üzerinde fan desteklediği için ortaya çıkacak meblayı göze alamadım.
Gerçi o da doğru, toplu Noctua bulmaya kalksan o da ayrı dert, ben aylardır 20lik fan bakıyorum bulamıyorum HAF kasam için.
20241121_180641.webp