dewberry
Üstün
Tekel olmasın diye zorunluluktan dolayı sağlıyor. Geçmesine gerek yok yani.Ya biliyorum biliyorum da altyapı TT'ye aitse neden tt'nin adı geçmiyor? onu merak ediyorum ben.
Tekel olmasın diye zorunluluktan dolayı sağlıyor. Geçmesine gerek yok yani.Ya biliyorum biliyorum da altyapı TT'ye aitse neden tt'nin adı geçmiyor? onu merak ediyorum ben.
TurkNet'in toplam pazar payı %2-%3 arasında ve tek paket politikası kolayca listenin 1. sırasına çıkarıyor.
Nerede yaşıyorsunuz?Vodafone'un ev internetinde bu kadar geride kalmasına şaşırdım, Vodafone'un da Turkcell'in de hizmet kalitesi ve hızı bulunduğum bölgede oldukça iyi. Sanırım şanslı azınlık içindeyim.
Evde kayıpsız fiber 200 Mbps internet var 2018'den beri, memnunum. Turkcell de mobil internette çoğu zaman 150 Mbps'den başlayıp 200+ Mbps verebiliyor.
İzmir Güzelyalı.
Alakası yok. VAE sistem böyle çalışmıyor. Trafiğin en kötü %80 TurkNet taşıyor. En azından attığım PDF bakar insan.@Akita altyapıyı TT sağladığı halde TurkNet'in lider olmasının sebebi IP bloğunun TurkNet'e ait olmasıdır.