Vodafone'un ev internetinde bu kadar geride kalmasına şaşırdım, Vodafone'un da Turkcell'in de hizmet kalitesi ve hızı bulunduğum bölgede oldukça iyi. Sanırım şanslı azınlık içindeyim. :)

Evde kayıpsız fiber 200 Mbps internet var 2018'den beri, memnunum. Turkcell de mobil internette çoğu zaman 150 Mbps'den başlayıp 200+ Mbps verebiliyor.

Vodafone'un ev internetinde bu kadar geride kalmasına şaşırdım, Vodafone'un da Turkcell'in de hizmet kalitesi ve hızı bulunduğum bölgede oldukça iyi. Sanırım şanslı azınlık içindeyim. :)

Evde kayıpsız fiber 200 Mbps internet var 2018'den beri, memnunum. Turkcell de mobil internette çoğu zaman 150 Mbps'den başlayıp 200+ Mbps verebiliyor.
Nerede yaşıyorsunuz?

@Tarnished Aydın'da evimin yakınında Vodafone Türkiye Ege Bölgesi distribütörü İçkale'nin Vodafone mağazası var. Buna rağmen Türk Telekom altyapısından VDSL veriyor. Üç akrabama bizim evde Vodafone telefon internetine hız testi yaptırdım hepsinde 3 Mbps çıktı.

Turkcell'in baz istasyonunun yanında Turkcell mobil internet hızının testini yapınca da 13 Mbps çıktı.

Evimin karşısında 10 metre uzakta Türk Telekom santral binası var ancak 16 Mbps ADSL paket kullanıyorum.

@cenazeyebekleriz altyapıyı TT sağladığı halde TurkNet'in lider olmasının sebebi IP bloğunun TurkNet'e ait olmasıdır.

@Akita altyapıyı TT sağladığı halde TurkNet'in lider olmasının sebebi IP bloğunun TurkNet'e ait olmasıdır.
Alakası yok. VAE sistem böyle çalışmıyor. Trafiğin en kötü %80 TurkNet taşıyor. En azından attığım PDF bakar insan.

Herkesin internet hakkında fikri var ama kimse doğruları bilmiyorum. PDF vs. atıyorsunuz tepki bile yok. Böyle davranmaya devam ettikçe 3-5 adamın zorlamasıyla anca bu kadar oluyor...