Bir Amerikan vatandaşının canı olunca büyük suç?
Hem Türk hem Amerikan. Savaş ile bir bağı yok, suçsuz olduğu kesin olan bir birey. Savaş sırasında zaten diğer hedeflerle birlikte yanlışlıkla veya bilerek sivillere zarar vermeleri bir suçtu ama artık iyice son noktaya geldi. Buna bir kılıf uyduramazlar. İğrenç.
değerli binlerce Arap olsa tavuk kadar değeri bile yok mu demek istiyorsunuz çözemedim.
Savaşta iki tarafta da siviller zarar görebiliyor ve savaşlar kötüdür. Yanlışlıkla bile zarar verilmesi yeterince kötüyken hedef gösterilerek zarar verilmesi affedilemez. Binlerce masum çocuk var. Belki anneleri veya babaları teröristleri destekliyor olabilir ama bunun için istisnasız herkese de ateş açılmaz.

Hem Türk hem Amerikan. Savaş ile bir bağı yok, suçsuz olduğu kesin olan bir birey. Savaş sırasında zaten diğer hedeflerle birlikte yanlışlıkla veya bilerek sivillere zarar vermeleri bir suçtu ama artık iyice son noktaya geldi. Buna bir kılıf uyduramazlar. İğrenç.

Savaşta iki tarafta da siviller zarar görebiliyor ve savaşlar kötüdür. Yanlışlıkla bile zarar verilmesi yeterince kötüyken hedef gösterilerek zarar verilmesi affedilemez. Binlerce masum çocuk var. Belki anneleri veya babaları teröristleri destekliyor olabilir ama bunun için istisnasız herkese de ateş açılmaz.

Filistin şahsen benim umurumda değil. Sadece olayları objektif değerlendirmek gibi bir takıntım var.
Deist'im, islam müslümanlar tarafından komple yozlaştırılmış bir din. Araplar tembel ve pis vsvsvsv.

Milliyetçilik devri kapandı. Artık hastalık bile sayılabilir. İstesekte istemesek te küresel dünya, küresel vatandaş olacağız/olduk.

Tüm kültür, din ve ırklardan bağımsız olarak;
Orada savaş falan yok. Etmeyin eylemeyin. Yıllardır işgal altında olan bir ülke ve o ülkenin insanlarının umutsuz ve cılız mücadelesi var.
Savaş dediğin iki ülke arasında olur. Filistin'in ülke olduğunu kim kabul ediyor? BM? ABD? NATO? Kim? Siz?
Filistin'in devlet kurumları ve yapısı mı var? Kurmak isteseler bile İsrail buna müsade eder mi? Etti mi?

Son düzenleme:
Yahudi olan her şeye karşıyım ancak Erdoğan İslamiyeti temsil eden biri değil.
Düşman görünümlü dost, sivri zekalılar hala anlayamadı.