SunseTTime

Uzman
Makaleler
1
Yer
Fethiye
Yakın zamanda bir yakınım yurt dışından geldi ve aynen şu ifadeleri kullandı: "Aynı kulaklığı hem Türkiye'den alıp kullandım, hem de yurt dışından. İnanır mısın yurt dışında daha ucuz olmasını geçtim, ses kalitesi de çok daha iyiydi." Aslında çok da şaşırmamak lazım; zira daha fazla para verip paneli daha kötü laptoplar fahiş fiyatlara ülkemizde satılabiliyor. Onu yapan bunu da yapmıştır diye düşünmedim değil.

Benim merak ettiğim, bu ne zamana kadar böyle sürecek? İnsanların kıyafet değiştirir gibi kolayca elektronik ürün değiştirebildiği bir ortamda biz neden aylarca birikim yapmak zorunda kalıyoruz? Hadi biriktirdik diyelim, neden ederinden fazla para verdiğimiz halde daha düşük özelliklerde ürün kullanmayı kabul ediyoruz? Gerçekten akıl alır gibi değil.

Ben bunu kabullenilmiş çaresizlik olarak yorumluyorum. Üzücü ama gerçek. Umarım bir gün düzeliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında çok da şaşırmamak lazım; zira daha fazla para verip paneli daha kötü laptoplar fahiş fiyatlara ülkemizde satılabiliyor.
Bu videoda da Macbook üzerinden kalite farkı kıyaslaması yapılıyor.

Üzücü bir durum. Bunun nedeninin alakası olsun veya olmasın, aldığımız kalitesiz hizmetlerden verdiğimiz vergilere kadar hesabını sormadığımızdan kaynaklandığını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Çok tatsız bir durum. Servisler çöp, urun kalitesi dusuk, fiyatlar ise uçuk. Sözün bittigi yerdeyiz.