Geçmiş olsun. Çok yan etkisi var.Ne vurduklarini bilmiyorum ama olduktan sonra kalbim teklemeye basladi ve eklem iltihaplari olustu. Doktora gitmem gerek. Hiç kalbim oyle hareket etmezdi mesela. Sanki boyle duruyormuş gibi sıkıp birakiyor kendini şaka gibi ama bunu yasamaya başladım. Eklem iltihabi icin 14 tane iğne yedim ve kardiyolojiye gitmem gerekli simdide fakat su siralar mumkun degil. Keske olmasaydim.
Komplo teorilerine inanan kuzenim ve ailesinden 1 kisi COVID nedeniyle ölmesine rağmen COVID'e inanmayip asi olmamisti. Bu COVID yaslilari öldüren bir hastalik. Keske hiç olmasaydım aşı ama seyahat icin zorunlu kılmıslardi. Allah sonumuzu hayır etsin diyecek bir şeyim yok başka.
Detaylar
Kim cevapladı?En geç yarın Iletişim Başkanlığı tarafından "Asılsız." yazısı gelir. O zaman işte gerçek olduğuna inanabiliriz.Umarım haber asılsız olarak çıkar. Çıkmazsa sıkıntı.
Kaykaysürenkedi
Yetkin
Ben Corona da olmadım aşı da hiç olmadım. Komplo teorilerine de inanıyorum, bilerek virüs yayıp zayıf insanları öldürdüler. Kim ne derse desin, öyle tüm dünyaya hızla yayılan bir virüsün tedavisinin bu kadar kolay bulunacağını hiç sanmıyorum. Zaten ellerinde vardır; her şeyi planlamışlardır bunlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ahmet21911
Gelişen
Sanırım Salih Amca haklıymış, ıhlamur suyu olabilir. Ya da BionTech diye sadece sıvı gibi bir şey olabilir.
Keşke öyle olsa en azından zehirlememiş olurlar bizi.
sndwchmaker
Yetkin
We need a great reset. New world order! New world order! Thank you for your sacrifice.Ben Corona da olmadım aşı da hiç olmadım. Komplo teorilerine de inanıyorum, bilerek virüs yayıp zayıf insanları öldürdüler. Kim ne derse desin, öyle tüm dünyaya hızla yayılan bir virüsün tedavisinin bu kadar kolay bulunacağını hiç sanmıyorum. Zaten ellerinde vardır; her şeyi planlamışlardır bunlar.
emilbreivik
Uzman
Valla olabilir. 5 doz aldım hiçbirinde bir yan etki olmadı. Su bastılar galiba.
Biraz fazla değil mi 5?
- Makaleler
- 4
Umarım içindeki herhangi bir grip aşısıdır. Bu aşıların bir halta yaramadığı çıktı sonra ortaya. Vurulan da birçok komplikasyon tehdidi ile karşı karşıya, en azından öyle bir plasebo var.
İhtimaller:
1- Devlet bu aşının işe yaramaz olduğunu bildi, millete normal grip aşısı vurdu, tepki çekmekten kurtuldu ve ileriyi gördü.
2- Devlet BioNTech alamadı gitti, Çin'den Rusya'dan aşı aldı geldi ve Alman diye vurdu.
3- Devlet hiçbir yerden aşı almadı, gitti bir sağlık ürünü simsarından aşıları peşkeş çekti ve rant yarattı.
4- Devlet BioNTech vurdu, internette gördüğümüz her şeye inanmamalıyız.
İhtimaller:
1- Devlet bu aşının işe yaramaz olduğunu bildi, millete normal grip aşısı vurdu, tepki çekmekten kurtuldu ve ileriyi gördü.
2- Devlet BioNTech alamadı gitti, Çin'den Rusya'dan aşı aldı geldi ve Alman diye vurdu.
3- Devlet hiçbir yerden aşı almadı, gitti bir sağlık ürünü simsarından aşıları peşkeş çekti ve rant yarattı.
4- Devlet BioNTech vurdu, internette gördüğümüz her şeye inanmamalıyız.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-