Astronotarda 65
Üstün
Yok artık mülteci olan biziz onlar değil. Resmen Osmanlı Devletinin yolundan ilerliyoruz. Bir de baştakini tahta oturtup harem kursalar tam Osmanlı olacağız.
Yok artık mülteci olan biziz onlar değil. Resmen Osmanlı Devletinin yolundan ilerliyoruz. Bir de baştakini tahta oturtup harem kursalar tam Osmanlı olacağız.
Kanki kimliklerimizi satmasalar bari diyeceğim ama zaten kimliklerimiz çocuk oyuncağı oldu Herkes'te var türkü suriyelisi Afgan'ı hatta pakistanlısı iranlısında bile var.Bu haber doğru, hatta bugün gidip öğretmenlerim ve müdür ile de konuştum. Onaylandığını hatta müfredatta uygulanmaya yakında başlanacağı söylendi.
Hocam pardon? Mültecinin sayısı ne ara önem taşır oldu? 50 binden 25bin tanesi kadın olsa hepsi 1 çocuk doğursa sayıları 2'ye katlanıyor zaten? 1 çocukla da durmuyorlar ki? 1 yıla 10 milyon olurlar saçmalamayın ya.
Yani kaçak yolla onbinlerce ordu halinde geliyordu bu sefer yasal yolla gelecekler ama 50 bin çok az arttırmak gerek.
Hocam pardon? Mültecinin sayısı ne ara önem taşır oldu? 50 binden 25bin tanesi kadın olsa hepsi 1 çocuk doğursa sayıları 2'ye katlanıyor zaten? 1 çocukla da durmuyorlar ki? 1 yıla 10 milyon olurlar saçmalamayın ya.
Yani kaçak yolla onbinlerce ordu halinde geliyordu bu sefer yasal yolla gelecekler ama 50 bin çok az arttırmak gerek.![]()
Aynen hocam kediler bile o kadar doğuramıyor artık bunlar kedileri bile geçti en fazla 10 20 doğuruyorlar. Hatta daha fazla da olabilir o değil de benim korktuğum tek şey ülkemizin yeni filistin olması Türkiye'nin ekonomisinden dolayı evlenen yok doğum oranı da azaldı bizi geçecekler diye endişe içindeyim. Sonrası malum ülkeye çökerler.Hocam pardon? Mültecinin sayısı ne ara önem taşır oldu? 50 binden 25bin tanesi kadın olsa hepsi 1 çocuk doğursa sayıları 2'ye katlanıyor zaten? 1 çocukla da durmuyorlar ki? 1 yıla 10 milyon olurlar saçmalamayın ya.
Nüfüs azaldı bu gidişle Türkiye azınlığı olacağız çözümü bu şekilde buldular sanırım.Duydunuz mu bilmiyorum ama konunun en başından başlamamız gerekirse, İngiltere mülteci probleminden dolayı Ruanda ile bir mülteci anlaşması yaptı. Ülkesindeki mültecileri para karşılığında Ruanda'ya gönderecek ve geri gelmeme kaydıyla oraya gönderiyor. Tabii ki onlar bir daha İngiltere'ye giremeyecek ama oradaki yaşam şartlarına alışan adam orada durur mu? Tabii ki hayır. En azından yaşanabilir bir hayat sunan Türkiye'ye gelecek ya da Türkiye'den Avrupa'ya girmeye çalışacaklar. Ve tahmin edin bu olaylar olurken ne oldu? Türkiye, Ruanda ile turizm anlaşması imzaladı. Bakanlığın açıklamasında, orada eğitim vereceğiz vs. gibi bu mülteci olaylarından uzak bir durum olduğunu söylemek istiyor. Gerçekten az önce sinir krizi geçirdim. Benim aklım almıyor, bunları buraya sokarak ne yapmaya çalışıyorlar? CHP neden susuyor?
#Türkiyeistilaediliyor
Dip not: İngiltere daha sığınmacıları göndermeye başlamadı.
Hocam 15 milyon Suriye+Afgan girince 50k gözüme az göründü. Bana kalsa hiç girmesinler ama zaten Ruanda'yla 5 yıl kalma zorunluluğu ve para anlaşması hazırlamışlar.
Olacak zaten. Türk insanları bu ekonomiye ve şartlara çocuk doğurmak istemiyorlar, gelen mülteciler doğuruyor. Bunlar zaten bir ülkenin yıkılışa giden adımları. Bu ülkeyi yakın gelecekte terk etmez veya bunları göndermezsek bu ülkede hepimiz öleceğiz.Aynen hocam kediler bile o kadar doğuramıyor artık bunlar kedileri bile geçti en fazla 10 20 doğuruyorlar. Hatta daha fazla da olabilir o değil de benim korktuğum tek şey ülkemizin yeni filistin olması Türkiye'nin ekonomisinden dolayı evlenen yok doğum oranı da azaldı bizi geçecekler diye endişe içindeyim. Sonrası malum ülkeye çökerler.