Türkiye'ye yeni mülteciler mi geliyor?

Hahahahaha bu güzel bir açıklama oldu biraz hocam çok sağ olun diğer anlatan @ekd552 ve @Narqo arkadaşlarıma'da teşekkürler anlaşıldı yeni bir mülteci akımı daha ülkemize giriş yapıyor.
Yok artık mülteci olan biziz onlar değil. Resmen Osmanlı Devletinin yolundan ilerliyoruz. Bir de baştakini tahta oturtup harem kursalar tam Osmanlı olacağız.

İfadeler: 995
Bu haber doğru, hatta bugün gidip öğretmenlerim ve müdür ile de konuştum. Onaylandığını hatta müfredatta uygulanmaya yakında başlanacağı söylendi.
Kanki kimliklerimizi satmasalar bari diyeceğim ama zaten kimliklerimiz çocuk oyuncağı oldu Herkes'te var türkü suriyelisi Afgan'ı hatta pakistanlısı iranlısında bile var.

50 bin kişiymiş. Çok da önemli değil.
Hocam pardon? Mültecinin sayısı ne ara önem taşır oldu? 50 binden 25bin tanesi kadın olsa hepsi 1 çocuk doğursa sayıları 2'ye katlanıyor zaten? 1 çocukla da durmuyorlar ki? 1 yıla 10 milyon olurlar saçmalamayın ya.

Türkiye'de maalesef atasına kurtarıcısına karşı bir nefret var ve bu hükümetin bir yaptıklarıyla oldu halk en azından son seçimde biraz olsun kafasını kullandı ve gerekli cevabı verdi fakat bu 4 yıl ülkeyi yaşanmayacak bir hale getireceklerini düşünüyorum.
Ki 2032 de tekrar kazanma şansları olsun. Çünkü iktidar başaramadı dmeek için yapıyorlar bunları. Önce EYT sonra müfredat ardından yeni mülteciler nereye kadar gidecek böyle göreceğiz.

Yani kaçak yolla onbinlerce ordu halinde geliyordu bu sefer yasal yolla gelecekler ama 50 bin çok az arttırmak gerek.

Hocam 15 milyon Suriye+Afgan girince 50k gözüme az göründü. Bana kalsa hiç girmesinler ama zaten ruandayla 5 yıl kalma zorunluluğu ve para anlaşması hazırlamışlar.

Aynen hocam kediler bile o kadar doğuramıyor artık bunlar kedileri bile geçti en fazla 10 20 doğuruyorlar. Hatta daha fazla da olabilir o değil de benim korktuğum tek şey ülkemizin yeni filistin olması Türkiye'nin ekonomisinden dolayı evlenen yok doğum oranı da azaldı bizi geçecekler diye endişe içindeyim. Sonrası malum ülkeye çökerler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nüfüs azaldı bu gidişle Türkiye azınlığı olacağız çözümü bu şekilde buldular sanırım.

Sorun az ya da çok olması değil mülteci olması.

Hocam 15 milyon Suriye+Afgan girince 50k gözüme az göründü. Bana kalsa hiç girmesinler ama zaten Ruanda'yla 5 yıl kalma zorunluluğu ve para anlaşması hazırlamışlar.

Olacak zaten. Türk insanları bu ekonomiye ve şartlara çocuk doğurmak istemiyorlar, gelen mülteciler doğuruyor. Bunlar zaten bir ülkenin yıkılışa giden adımları. Bu ülkeyi yakın gelecekte terk etmez veya bunları göndermezsek bu ülkede hepimiz öleceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…