Türkiye'ye yeni mülteciler mi geliyor?

Nüfus meselesi çok büyük bir sorun hocam. Gerekli müdahaleler yapılmazsa şundan 20 yıl sonra kendi ülkemizde azınlık olabiliriz.
20 yıl fazla bile. Eğer daha çok mülteci gelirse maksimum 4-5 yıla oluruz. Seçimi kazanmak için yaptıkları şeyin bu olduğundan eminim.

Ne yani Ekonomi'yi düzeltme uğruna ülkeye para girsin diye ülkeyi göçmenistana mı çevirecekler? Gene ülke kaldırmaz ki ekonomi gene çöker bir yerden sonra.

Bize değil Ruanda'ya. 120 milyon sterlin yatırım sözü vermiş yani mülteciler Türkiye'ye gelmez.

Ne yani Ekonomi'yi düzeltme uğruna ülkeye para girsin diye ülkeyi göçmenistana mı çevirecekler? Gene ülke kaldırmaz ki ekonomi gene çöker bir yerden sonra.

Yalan değil son dönemde ekonomi ile ilgili uğraşları vardı dolar falan en azından yavaş bir şekilde azıcık da olsa düşmüştü fakat bu olay doları en az 45'i gördürür.

20 yıl fazla bile. Eğer daha çok mülteci gelirse maksimum 4-5 yıla oluruz. Seçimi kazanmak için yaptıkları şeyin bu olduğundan eminim.

Yakında Türk kimliği de verirler bunlar.

İfadeler: 995
Arkadaşlar zaten suç milletin, cumhurbaşkanı bu ülkeden çıktı 20 senedir bu halk seçiyor ve mülteciye tepki gösteren adam 2013'ten beri malum kişiye oy vermezdi diye tahmin ediyorum, olan oy vermeyen insanlara oldu diyorum, bizim ülke de çoğu kişi dümenden vatansever, Trabzonlu, Rizeli kişiler doğululara sallar medyada herkese bir şey söylerler sonra gider araplara toprağını satarlar, bu nasıl milliyetçilik şimdi? hani senin vatandaşın zaten ülkesini bu konuda savunmuyor hakkını aramıyor (çoğu) senin cumhurbaşkanın niye göndersin? Avrupa'dan, İngiltere'den paralar geliyor zaten gelen mülteci saraya girmeyecek ya Türkiye'de mahallelerde vatandaşının arasında olacak onlara yine ucu dokunmuyor bu mevzunun, 3 sınıf ülke olduk kiralar uçtu şu 10 milyondan fazla mülteciyi gönderseler en büyük ekonomik tasarruf gerçekleşir halk rahatlar da nerde işlerine gelmiyor yönetimin, her neyse söylenecek çok söz var da söyleyemiyor insan.

İşte bu öyle kolay değil.
Hocam emin misiniz? Benim de korktuğum tek konu bu Ekonomi'den dolayı türkler çocuk yapmıyor bakmak bile istemiyor masraflardan dolayı fakat suriyeliler doğuruyorda doğuruyor yeni filistin olcaz diye korkuyorum ülkemize çökerler hemen bu araplar.

Hocam aynı fikirdeyiz korkup kaçarlar savaş'tan düşmana teslim oluyorlar biz gene bir şekilde alırız ama gene Erdoğan gidip bunlara izin verir alırsa o zaman isyan ederim işte. Yada kaçak yollarla gene girip kimlik filan verirse bunlara.

Bizde onlara para veriyoruz VERGİLERİMİZLE

Savaş çıkmaz ben sana söyleyeyim ama bu mültecilerin gitme durumu bir isyana dönüşücek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…