Hocam iş daha da garip o zaman. Bir insan bu oyunu aldığına pişman olacak kadar sevmediyse platinlemesi neredeyse imkansız. Çok kazık platin görevleri var çünkü, ben çok severim, 100 saat oynadım ama platinlemeyi denemedim bile.
Oyunu bitirdikten sonra abartı demek çok haksız bir eleştiri. Adam gibi eksi yönlerini artı yönlerini söyler, tartışırız. Hiçbir noktaya değinmeyip sadece "abartıyorsunuz" diyor. "Oyun bana hitap etmedi", "beni açmadı" falan dersin ama buradaki ortaya koyulmuş işin kalitesini inkar etmek mümkün değil. Adamlar açık dünya oyunlarının zirvesini yapmışlar, bir çok oyuna göre gerçekten üstün kalıyor. Sadece koşup koşup ana hikaye görevlerini oynasan bile filmleri aratmayan sinematikleri ile yine çok kaliteli iş koyulmuş. "Beğenmedim" diyebilirsin, "abartıyorsun" diyemezsin. Abartıdan kastın ne bir kere, onun bile bir örneği yok ki. Birisi odasına Arthur Morgan posteri asıp günde 5 vakit secdeye yatıyorsa abartıyordur evet. Örnek verin ki yorumlayalım. Ortaya atılan farazi bir lafın hiçbir mantığı yok.