Scania V8
Uzman
Ben şahsen o dönemde o temada Tesla Model Y kullanmayı bekliyordum hocam.19. Yüzyıl'da kovboy temalı Amerika kıtasında tam olarak ne yapılmasını bekliyordun?
Ben şahsen o dönemde o temada Tesla Model Y kullanmayı bekliyordum hocam.19. Yüzyıl'da kovboy temalı Amerika kıtasında tam olarak ne yapılmasını bekliyordun?
Bitirmeden yorum yapmam saçma olurdu değil mi?19. Yüzyılda kovboy temalı Amerika kıtasında tam olarak ne yapılmasını bekliyordun?
Pes doğrusu Rockstar açık dünya kovboy oyununda oyunda at ile bir yerlere mi gidilir? Koysaydın şöyle Benefactor Schlager, Zentorno, Emerus filan.
Konuyu açan kullanıcı da fazla tutarsız:
Kendi oynadığım tüm başarımlar bitirilmiş save dosyamı sizlerle paylaşmak istedim.
RDR2 %100 SAVE.zip
drive.google.com
Hemfikirim. Bence bayağı sıkıcı oyun. Loser Dutch ve yanındaki avellerin hikayesini anlatıyor. Arthur'un yerinde olsam ACT 2-3 arasında çeteyi bırakır Saddy ile evlenirdim.Sadece Türklerin böyle övdüğünü gördüm, satın alıp pişman olduğum tek oyun diyebilirim.
Çok sıkıcı bir karakter.Red Dead Redemption 2, Arthur Morgan olmasaydı bu kadar da abartılan bir oyun olmazdı.
Arthur Morgan’ın bile gereksiz abartılan bir karakter olduğunu düşünüyorum. Bence %90 kitle RDR2 hakkında özgün bir yorum yapmıyor.Red Dead Redemption 2, Arthur Morgan olmasaydı bu kadar da abartılan bir oyun olmazdı.
Yine de sanat eseri gibi bir oyun, herkesin sanat anlayışı da farklı.