Kanalımda eski oyunlar tutuyor ve YouTube algoritması beni eski oyunların kanalı yaptı. Oyun önerisi arıyorum fakat bilindik oyunlar olursa güzel olur. Mesela ETS 2 ilk sürümü çektim bomba izlendi, hard Truck çektim 800'ü geçti vs. derken genelde oyunların ilk sürümleri ya da hard Truck gibi kemik olmuş oyunlar izleniyor. Şu an aklım durdu yardımınızı bekliyorum.

CoD 1 2003 yapacağım bir de aklımda Crazy Taxi 3 var.

Çok eski sayılır mı bilmem ama Mount and Blade Warband.

İstanbul Kıyamet Vakti'ni göremedim yorumlarda :) Fakat şu an oyunda 100 online bile yok. Mevlüt Dinç'in bırakmasıyla birlikte Captainatx olarak bilen Ahmet Avcı başa geçti ve oyunu P2W hale getirdi. Oyunun anasını belledi. Sonrasında Zula'yı yapan ekibin başına geçti. Zula ilk çıktığında çok popüler ve başarılıydı fakat onu da P2W haline getirdi ve bununla kalmadı. CS'den copy paste yapmaya kalktı. Çanakkale haritaları ekleyerek milliyetçilik oyunları yapmaya kalktı. Kısacası Ahmet'in her başında olduğu oyun zamanla çöküşe geçiyor. Çünkü kullanıcıyı memnun etmekten ziyade kullanıcının cebine bakıyor. Keşke Mevlüt Dinç bırakmasaydı.