Destek talebi oluşturup yazdığımda söylüyorlar sebebi. Bazen destek talebi açmama gerek kalmıyor. Online işlemler uygulamasında, altyapı kaynaklı internet kesintisi olduğu yazıyor.
Evet genel arıza yazısı olduğunda kayıt açılamıyor yeni sistemde. 7-8 gün internetsiz kaldığım oldu. Açıkçası herkes Türknet kendi altyapısı sorun olmaz dediği için başvurmuştum ama hüsran oldu. TT altyapısında hiç kesinti yaşamıyordum ben.
Altyapı görünüyor diye 30 Kasım’da başvurduğum gigafiber dönüşüm rezilliğini bu derece yaşayacağımı nereden bilebilirdim?
Benden 1 gün önce, ayın 2’sinde komşuya gelmişler; “kutu yok, 3–4 güne takılır” deyip gitmişler. Ertesi gün bana geldiler, hiç haberleri yokmuş gibi kutu var sanıyorlar. Yöneticiyle de konuştular, kutu olmadığını öğrenip yine “3–4 güne takılır” deyip gittiler.
Sonra ayın 9–10’u gibi beni aradılar; “kutu takılmış” dediler. Ben “yok” diyorum, “başka yere takılmış olamaz mı” diye randevu verdiler. Ekip geldi, evi deldiler; 4. kattayım, kabloyu aşağıya çektiler. Aşağıya...
Sabah 10-11 arasında internetim gitti, altyapı kaynaklı arıza var mış. on saat oldu, halen bekliyoruz. X'ten sorduğumda altyapı kaynaklı problem olduğunu söylüyorlar. Uygulamada ise saat 18.00'a kadar düzeleceğini yazmışlar. Neden bu kadar geç çözüyorlar? Ben 10 saate sıfır bilgiyle fiber çekerdim.