Asla kullanmam bir daha. Allah bilir bu kullanmadığım 2 hafta içerisinde en az 3-4 kez arıza vermiştir.Benim karşı komşum Kablonet kullanıyor. Memnunum demişti ama denemedim ben şahsen.
Detaylar
Kim cevapladı?Syntax
Üstün
Size bu kesintilerin nedeni hakkında bilgi veriyorlar mı hocam yoksa klasik altyapı kaynaklı deyip geçiştiriyorlar mı?
Destek talebi oluşturup yazdığımda söylüyorlar sebebi. Bazen destek talebi açmama gerek kalmıyor. Online işlemler uygulamasında, altyapı kaynaklı internet kesintisi olduğu yazıyor.
peaceswitz
Becerikli
Evet genel arıza yazısı olduğunda kayıt açılamıyor yeni sistemde. 7-8 gün internetsiz kaldığım oldu. Açıkçası herkes Türknet kendi altyapısı sorun olmaz dediği için başvurmuştum ama hüsran oldu. TT altyapısında hiç kesinti yaşamıyordum ben.
@peaceswitz, hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Türk Telekom altyapısı olduğu dönemde de sorun yaşadım, şu anda da yaşıyorum.
peaceswitz
Becerikli
Ne kullanacağız hocam biz?@peaceswitz, hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Türk Telekom altyapısı olduğu dönemde de sorun yaşadım, şu anda da yaşıyorum.
O sırada 2 haftadır interneti kesik olan ben
Altyapı görünüyor diye 30 Kasım’da başvurduğum gigafiber dönüşüm rezilliğini bu derece yaşayacağımı nereden bilebilirdim?
Benden 1 gün önce, ayın 2’sinde komşuya gelmişler; “kutu yok, 3–4 güne takılır” deyip gitmişler. Ertesi gün bana geldiler, hiç haberleri yokmuş gibi kutu var sanıyorlar. Yöneticiyle de konuştular, kutu olmadığını öğrenip yine “3–4 güne takılır” deyip gittiler.
Sonra ayın 9–10’u gibi beni aradılar; “kutu takılmış” dediler. Ben “yok” diyorum, “başka yere takılmış olamaz mı” diye randevu verdiler. Ekip geldi, evi deldiler; 4. kattayım, kabloyu aşağıya çektiler. Aşağıya...
Benden 1 gün önce, ayın 2’sinde komşuya gelmişler; “kutu yok, 3–4 güne takılır” deyip gitmişler. Ertesi gün bana geldiler, hiç haberleri yokmuş gibi kutu var sanıyorlar. Yöneticiyle de konuştular, kutu olmadığını öğrenip yine “3–4 güne takılır” deyip gittiler.
Sonra ayın 9–10’u gibi beni aradılar; “kutu takılmış” dediler. Ben “yok” diyorum, “başka yere takılmış olamaz mı” diye randevu verdiler. Ekip geldi, evi deldiler; 4. kattayım, kabloyu aşağıya çektiler. Aşağıya...
Sadece_Emir
Uzman
Sabah 10-11 arasında internetim gitti, altyapı kaynaklı arıza var mış. on saat oldu, halen bekliyoruz. X'ten sorduğumda altyapı kaynaklı problem olduğunu söylüyorlar. Uygulamada ise saat 18.00'a kadar düzeleceğini yazmışlar. Neden bu kadar geç çözüyorlar? Ben 10 saate sıfır bilgiyle fiber çekerdim.
Abooo ne kadar ayıp (Türk Telekom 1.5 ay internetimi kesik tutup altyapısal problem dediğini hatırlıyorum)